• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERSİNDE TATİL SORUNUMUZ

Mina0099

minik tatlı cadı annesi ❤️
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
341
288
53
Selam canlar, şimdi benim eşimin inadı yüzünden kalacak yerimiz olmasına rağmen, kalacağımız yer yok..
Mersinde günlerdir nerde kalabikirz diye nette geziniyoruz ama uygun birşey bulamadık maalesef ve sonunda hep tartışıp duruyoruz bir gidip gelsekte rahatlasak artık diyorum.. :işsiz:

Şimdi size sorum özellikle Mersinde olupta bilgi sahibi kişiler varsa uygun kalabileceğimiz bir yer arıyoruz temiz bebekle kalabileceğimiz 4-5 günlük?? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, eşininde çenesinden kurtulurum.. :dua:

Hymm.. Eger Mersinden cikmayi düsünüyorsaniz.. Silifkeye dogru 60 km.. Sahil boyu süper oteller var.. Kiz kalesi, susanoglu filan.. Benim favorim tasucu :KK71: bayiliyorum o kücücük kasabaya.. Herseyi ile mükemmel.. Ama Mersin degil tabbikii :KK23:.. Sanirim hicbirsekilde yardimci olamadim..:oops:

Mersinde sadece Hilton u duydum,.. Ama cok pahali orasi... Dilerim uygun bir yer bulursunuz...

Selam canlar, şimdi benim eşimin inadı yüzünden kalacak yerimiz olmasına rağmen, kalacağımız yer yok..
Mersinde günlerdir nerde kalabikirz diye nette geziniyoruz ama uygun birşey bulamadık maalesef ve sonunda hep tartışıp duruyoruz bir gidip gelsekte rahatlasak artık diyorum.. :işsiz:

Şimdi size sorum özellikle Mersinde olupta bilgi sahibi kişiler varsa uygun kalabileceğimiz bir yer arıyoruz temiz bebekle kalabileceğimiz 4-5 günlük?? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, eşininde çenesinden kurtulurum.. :dua:
Arabanız varsa eğer kız kalesine yakın bahar pansiyon var çok uygun ve çok temiz bir yer. Aile işletiyor. Sahipleri Yusuf bey. Çok iyiler. Yaklaşık 6 yıldır gidiyoruz. Bir arayın derim

Arabanız varsa eğer kız kalesine yakın bahar pansiyon var çok uygun ve çok temiz bir yer. Aile işletiyor. Sahipleri Yusuf bey. Çok iyiler. Yaklaşık 6 yıldır gidiyoruz. Bir arayın derim
Hmm teşkkür ederim canım numarası varsa özelden mesajla yollayabilirsn eşime söyledim arayalım dedi olursa süper olur ..

Canım kızkalesine 15 dk uzaklıkta atlantis tatil sitesi var. Günlüğü 100 tl dayalı döşeli evler. Gayet temiz. Limonlu da bir bak istersen biz çok sevdik

Su birkac gün cok yogundur buyuk ihtimalle kiralik ev bulamazsınız. Otel ve pansiyonlara bakın derim. Silifke yolu üzerinde narlikuyu ve antalya yolunda taşucu daha sakin olacaktır

Hmm teşkkür ederim canım numarası varsa özelden mesajla yollayabilirsn eşime söyledim arayalım dedi olursa süper olur ..
03247233181 netten baktım canım. Annemde var numarası muhtemelen bu numaradır. Biz tüm sülale gideriz. Teyzelerim falan da gitti.iyiler sağolsunlar. Bizim aileden oldu onlarda.

Back
X