mersinde tavsiye edebilecegınız en iyi kadın doğum doktorları

mercanca33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
153
49
28
37
kızlar merhaba bayaa bır arastırma sonucu
forum yaşam : himmet özdemir
yeniehir : tugrul
imce: ayfer gurbuz ( çok dolu randavu alamadım )
doğus : osman nurı ve öznur hn ( osman bey dolu oznur hn da yarına buldum randeav)
doktorlarından bırıne gitmeye karar verdım bır yıldır nerdeyse bebek ıstıyoruz amaa olmadı yenısehırde haldun canovaya gıttım durumu anlatttım fakat bana ınofolıc combı yazdı ultrasonla sole bı baktı yollladıı ıletısımınıde pek begenmedım ve baska bır doktor arayısına gırdım. yenısehır tugrul beye mı dogus oznur hn mı karar veremedım yardım :(

canım merhaba bende mersin de ıyi bi doktor arıyorum bebek icin yengem himmet özdemir i tavsiye etti inşallah sonuç alırım

Son düzenleme:
sermed merhaba cnm ben yeniesehir tugrul beye gıtttımm cok ılgılı cok bılıgılı vee hasta ruhundan cok iyi anlıyor ılk gıttıgım gun bebek ıstıyoruz amaa 6 aydır olmadı dedım hemen hormon testlerı yaptı zaten reglımmın 3, gunuydu 2 gun sonra tekrar cagırdı hem sonuclaraa baktı hem alttan ultrasonla muyane etttıı cok sukur herseyımm cok guzel cıktıı klomen verdı 4 ocakda tekrar cagırdı kesınlıkle ısını cıddıye alıyor her soruna cwp alıosun sakın ve ılgılı her hastasıylaa ozenle ılgılenıooo ben memnun kaldım sımdılık

Sevindim canım senin adına inşallah sonuç alırsın. Ben dediğim' yere gideceğim pazartesi inşallah bakalım

Bebek tedavisi için istiyorsanız ben de doğuşta Muhsin beyi tavsiye edebilirim. Benim ilk gebeliğim onun tedavisiyle oldu

Back
X