Mersin’de Tüp Bebek Merkezi

pembedolunay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
58
8
1
30
Selam arkadaşlar
Acil yardımınıza ihtiyacım var Mersin’de Tüp Bebek Merkezi olarak aklınıza ilk gelen isim nedir ? Deneyimlerinizi ve tecrübelerinizi iletir misiniz ???!!

Selam arkadaşlar
Acil yardımınıza ihtiyacım var Mersin’de Tüp Bebek Merkezi olarak aklınıza ilk gelen isim nedir ? Deneyimlerinizi ve tecrübelerinizi iletir misiniz ???!!
Aman Mersin tüp bebeğe gitme canım. Sadece para odaklı.
Doktorda güncel bilgi yok.
Mersin’de bence tüp bebek yapacak doktor vardır ama merkezde lazım labaratuvar çok önemli.
İmkanın varsa Ankara’ya git

Aman Mersin tüp bebeğe gitme canım. Sadece para odaklı.
Doktorda güncel bilgi yok.
Mersin’de bence tüp bebek yapacak doktor vardır ama merkezde lazım labaratuvar çok önemli.
İmkanın varsa Ankara’ya git
Var ama sürekli kontrolede o yolu nasıl giderim ki bilmiyorum canım zor olur gibi

Var ama sürekli kontrolede o yolu nasıl giderim ki bilmiyorum canım zor olur gibi
İnan ki ordaki imkanlar çok başka. Ben 4 tedavimi Ankara’da yaptırdım. İlk 3 tedavımde 12 saatlık yoldan gitmiştim. Orası bambaşka bana göre. Doğru doktor da bulursan güzel sonuçlar alıraın

Bende metinde otururum ama adana da yaptırdım araştırma yaptım en iyisi başkent kışla hastanesi olarak bilgi aldım orda yaptırdım 15 mayısta test süreci bekliyorum

Back
X