Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler sonem Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
bende 28haftalık hamileyim forum yaşam hastanesinde ümit altıntaşa gidiyorum hem hastaneden hem dr umdan çok memnunum bütün hamile arkadaşlarımıda ona yönlendirdim herkes çok memnun çok ilgili içten ve sabırlı hepinize hayırlı dogumlar inşallah
bende şaşkınım şuanda sizden duydum ve okudum acaba bi isim benzerligi olamazmı?bu adam mardinden gelmiş bu sene çünki bilemedim içime kurt düştü şimdi....ya bende aynı doktora gitmek istiyorum iştee..giden fazla kişi tanımıyorum sadece bir kişi o çok memnun..ama az önce araştırim dedim bii hakkında bir iddia var okudunuzmu gördünüzmü bilmiyorum bir tek o konuyla ilgili şeyler var acaba dogrumu..lütfen googlda aratıp haberlerı okuyun eger öyle bir durum varsa bu cok kötü..sizden haber beklicem..çok şaşkınım su anda
bende şaşkınım şuanda sizden duydum ve okudum acaba bi isim benzerligi olamazmı?bu adam mardinden gelmiş bu sene çünki bilemedim içime kurt düştü şimdi....
birincisi başka doktor cıkmıyor ıkıncıısdee eşi adanalıymış oyle duymustum ben yanı orda gorev yapmıs olabilir üçüncüsü isee forum hastanesine girip bakarsanız adanada görev yaptıgı yazıyor bende cok sasırdım ve kafam cok karıştı :S
çokta seviorum halbuki muhabbetimiz çok ii şurda 6 7haftam kaldı doguma başından beri ona gittim artık dr degiştiremem beynen yorulurum sabrı na hayranım çünki telde oldun yanında olsun muaynede olsun çok sabırlı dogum bölümüne çıktım hususi onun hastalrıylada görüştü hepsi çok memnundu bunun dışında geçmişine takılmasam ii olur heralde ...
evet bu saaatten sonra yapıcak bişi yok memnunmussundaa..ya benmde tanıdıgım yaptı ve cok memnun git muayne ol illa dedi..doğuşa gitmeyi düşünüyordum hatta onalr öyle diyince vazgectım direk bu doktoru dusundum ama simdi kafam cok karıştı :S muayne olmak istiyorum çok bu aradaa ama napıcamki![]()
:)şöle düşün ne yapabilir ne olabilir??bak biz 5kişi gidioruz paylaştım onlarlada hepimizin ortak fikri ne yapabilir kii oldu yinede içine sinmeyecekse gitme tabii güven önemli ama çoqq şeker ya:)ben seviorum zaten tek başına yapmamış birkaç dr arasında ismi geçiyor ve hala işini yapıo çokta incelememek gerek bazen diye düşünüyorum öpüyorum hayırlı dogumlar senden önceyim sanırım dogum yapıncada yazarım sana görüşlerimi...