Canım ben Mersnlıyım ama hamıs degılım tup bebege gıdıyorum.Kardesım yenı dogum yaptı.Bebısımız oldu.Sen Mersındemı oturuyorsun.Ben Mersınde oturuyorum da o yuzden sordum.Hayırlı dogumlar gunde 1 veya 2 defa 3 aydan sora soda ıc.Bebısın kemıklerını gelıstırıyor.opuyorumnanaktan
evet mersinde oturuyorum ben hamileyimde kadın doğum hastanesi nasıl onu soracaktım bir bilgin varmı veya tavsiye edebileceğin doktor.önerin için teşekkür ederim
evet mersinde oturuyorum ben hamileyimde kadın doğum hastanesi nasıl onu soracaktım bir bilgin varmı veya tavsiye edebileceğin doktor.önerin için teşekkür ederim
Canım ben sürekli Mersin üniversitesıne kardesımın kontrollerını yaptırdım.Doc.Dr.Faik Gürkan Yazıcı ya goturdum.1 defa ucretlı gıttım sora yardımcı oluyor.Ama cok memnunum benım tup bebek tedavılerımı o yapıyor.Sen Kadın dogumu mu dusunuyorsun.Orasıda ıyıymıs ama bılgım fazla yok.Yalnız unıversitede refakatcı dogumdan sora kalamıyor.Yalnız kalıyorsun.Hemsıreler yardımcı oluyorlar.Iste bıraz o yonden kotu ama onemlı olan doktorun ıı olsun.
selam kızlar. ben de mersin / tarsusluyum. ama adanada oturuyorum. mersinli hamişler başlığını görünce dayanamadım, yazayım dedim. çok mersinli yok buralarda melansu, sağlıkla al bebeğini kucağına canım. bebetom, allah gönlüne göre versin. bebşin ne zaman geleceğini bilir. sen yorma kafanı.
selam kızlar. ben de mersin / tarsusluyum. ama adanada oturuyorum. mersinli hamişler başlığını görünce dayanamadım, yazayım dedim. çok mersinli yok buralarda melansu, sağlıkla al bebeğini kucağına canım. bebetom, allah gönlüne göre versin. bebşin ne zaman geleceğini bilir. sen yorma kafanı.
Merhaba arkadaşlar bende mersinde oturuyorum 21 haftalık hamileyim.Kadın doğum hastanesinde refakatci alınmadıgını biliyorum ve benim arkadasım orada dogum yaptı ama memnun kalmadı.
Merhaba arkadaşlar bende mersinde oturuyorum 21 haftalık hamileyim.Kadın doğum hastanesinde refakatci alınmadıgını biliyorum ve benim arkadasım orada dogum yaptı ama memnun kalmadı.
merhaba ben de mersinliyim imcde doğum yaptım ve yapacam yine. refakatçıyı bırak benimle odada annem kardeşim eşim kaldı. tamam biz biraz abarttık. aslında hastanede bir kişi de yeter. mersin üniversitesinde refakatçı yok muymuş?! o bölümü bilmem de benim kayınvalidem safra kesesinden ameliyat oldu onun refakatçısı vardı. ama bazı bölümlerde refakatçı kalmadığını duymuştum.