Merve Aslan Akdoğan'a estetik olan var mıdır acaba?

marsupillami

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
16
0
6
19
Merhabalar forumda yeniyim. Burun estetigi olmayi dusunuyorum ve Dr. Merve aslan akdogan adinda bir doktora rastladim forumdan, kendisi ankara yenimahalle devlet hastanesindeymis. Bu doktora kendisi veya bir tanidigi ameliyat olan var midir acaba, varsa memnun musunuz ve ücret ne kadardi? Bir de ben instadan doktora yazinca ameliyat listem dolu hic hasta alamayacagim dedi. Ben de peki ne kadar sürer 6 ay gibi mi diye sorunca hiç hasta almayacagini söyledi. Doktor hanimi da darlamak istemedigimden ayrintili soramadim ama acaba ameliyat yapmayi birakacak mi doktor hanim, yoksa sadece tarih dolu diye mi kast etti?

Merhabalar sizin konu başlığını açmanızın üzerinden çok fazla zaman geçmiş lakin ben 2024 Mayıs ayında Merve hocaya ameliyat oldum çok memnunum. En ufak ağrı sızı bir şikayetim olmadı görselden de çok memnunum. Ben tam net sayı hatırlayamıyorum 10 bin küsür ödedim. Şuanda listesi dolduğu için almıyormuş. Yakında özel hastaneye geçeceğini duymuştum isterseniz instagramdan tekrar sorabilirsiniz kendisi çok kibar birisi.

merve hoca şuan hamile, yeni hasta kabul etmiyor doğum iznine ayrılacağı için. Doğumdan sonrada özel hastaneye geçeceğini söyledi. Kendisi beni aynı hastanedeki kbb uzmanı aydın koç hocaya yönlendirmişti ben ona oldum. Şahsen Merve hocadan çok daha iyi bir tercih olur sizin için

Merhaba aydın koç da olduğunuz ameliyattan memnun musunuz ? Süreç nasıl ilerledi?

Aydın koç hocadan memnun kaldınız mi acaba ve ne kadara oldunuz

Merhaba tekrardan merve hoca dogum izninden ne zaman dönecek acaba veya döndü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…