• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merveege'nin 8.günü test sonuçları:

merveege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
568
2
96
mrb arkadaşlar.bugün 8.günüm ve benden istenen E2 ve progesteron testini yaptırdım.E2 330 çıktı.progesteron da 23 küsur.doktorum negatif yada pozitif bişi diyemem dedi.pazartesiyi bekleyip kan testini beklicez dedi.sizden bu testleri yaptıran varsa bana yorumlayabilir mi acaba?

canım yaa hiçbir fikrim yok desem. benimde biliyorsun 8. günüm ama bu değerleri istemedi hiç doktorum umarım iyidir değerlerin.
bildigim tek birşey var normal dönemlerde (tedavide değil) 21. gün ölçülen progesteron değeri 15in üzerindeyse yumurtlama olduğunu gösteriyor. ama e2nin bugünler için değeri kaç olmalı bilmiyorum. bu kadar ilaç alıyorken bu testler nasıl anlamlandırılıyor doktorlar bilir herhalde

doktor hamilelik yok degil dedi.nasıl bi cümle ama olumsuzun olumsuzukaydirigubbakcemile3
başka kimsenin fikri yok galiba:sinifsinif:

ya açıkcası benimde bi fikrim yok bu e2 testi nedir bende bilmiyorum hamileliğin yok veya var olduğunu bhg testiyle anlıyoruz sanıyodum budamı varmış yane... tatlım çok merak ediosan bhcgne baktır ya.. ben 9. günümde idrar testinde çıkmıştı.. 10. günde bhgde baktırmıştım.. e2 nedir bilmiyorum...

hamılellık yok degıl cumlesı aslında biçimce olumsuz yanı anlamca olumlu bır cumle .. işin şakası bır yana bence bu degerlerle hamılesın .. cunku hamılelık olustugu zaman once progesteron hormonu artıyor kı senınkı 20 nın uzerınde gayet guzel .. e 2 de ona paralel olarak artıyor ... inşallah ....

iyi de merveciğim hamilelik baktıise doktor neden direk beta hormona bakmadı da progesteron ve e2 baktı ?

Ben 3. aşılamamı oldum ve her seferinde doktorum aşılamadan sonra progesteron istedi.Sebebi ise yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek.Çatladıysa ki senin çatlamış hamiile kalabilme ihtimalin var demek çatlamammışsa yani progesteron düşük çıktıysa hamile kalman mümkün değil.Kısaca bu hamilelik için değil yumurtanın çatlayıp çatlamaması ile ilgili bir test.E2'yi ben de bilmiyorum

Progesteronu bilmem ama e2gebelik baslarında yükselmeye baslar çünkü ben ilaca başlamadan önce e2 olcturdum 44 çıkmıştı bana kalırsa hamilesin canım

inşallah hamilesindir canım yaaa. ne kadar stresli yorucu bir süreç bu. inşallah çektiğin sıkıntılara değer. inşallah bebeğin seninledir.

inşallah kızlar bebiş sahibi oluruzyerimsenibenbu testleri şunun için istemiş dr'um:bu degerler düşünkse düşük tehlikesi varmış ve takviye ilaç almak gerekiyomuş.ben yarın da yaptıracaktım bu testlerden,gerek yok artık dedi dr'um.pazartesi kan testi yapıp seni sevinç gözyaşlarıyla ugurlucaz burdan dedi:kedi:Allahım herkese nasip etsin bana da.dualarımız kabul olsun,bu kadar çektiğimiz sıkıntıyı Allah bebekle ödüllendirsin inşallah:CüvCüv:

canım bu çok güzel bir haber.. demekki test gününden önce e2 ve progesterona bakılarak da bir fikir sahibi olunabiliyormuş. inş. p.tesi de mutlu haberi yazarsın buradan

Back
X