Meryem ana otu kullananlar

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Canlarım bu adetimden sonra meryem ana otu deniycem inşallah ama herkes başka şekilde kullanmıs nasıl yapmalıyım ve kullanıp hamile kalan var mı :emir_bebek::KK200::dua:

Kızlar ben adetimin ikinci günü eşime 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi ve 1 tane Meryem suresi okuttum otu suyun içine koyup sonra 1 gece beklettim ovülasyon günlerime kadar sabah akşam 1 er bardak içicem birde ilişki günleri eşimede içircem adetim bittiği günde abdest alıp 2 rekat namaz kılıcam ottan bir parca koparıp beze sarıp sağ göğsümde taşıycam

Herkes adet bitiminde içilcek diyor ama yumurtanın gelişmesi lazım o yüzden adetin üçüncü gününden içmeye başladım bi gün önceden hazırladım

Eğer Rabbim bu sayede nasip eylerse eşime çok güzel evlilik yıldönümü hediyesi vermiş olucam :) dualarınız eksik etmeyin

Eğer Rabbim bu sayede nasip eylerse eşime çok güzel evlilik yıldönümü hediyesi vermiş olucam :) dualarınız eksik etmeyin
Ben doğumumda suya koymustum resmen açılmalarimla beraber açıldığını gördüm hatta suda çıkarınca yavas yavas kapandi ve bir sure Hafif acik kaldi dedilerki rahimle beraber acilip kapandigi icin ve suan daha yeni toparlandigi icin acik kalmis. Ayni otu cocugu olmayan 2 kisiye gonderdim ikisininde suan cocuklari oldu hemen ustune. Kulaga hurafe gibi geliyor ama bence tamamen gercek ki önemli hocalarin sohbetlerindede yer veriliyor Allah doğada insalik icin o kadar sifa yaratmis sonucta ne bitkiler nelere iyi geliyor

Canlarım bu adetimden sonra meryem ana otu deniycem inşallah ama herkes başka şekilde kullanmıs nasıl yapmalıyım ve kullanıp hamile kalan var mı :emir_bebek::KK200::dua:
Bana bir arkadasim uhud daginda bulup almisti hamile oldugumu bildigi icin o zamana kadar hic duymamistim gonderdigim kisilerde sanırım ustlerinde tasidilar hep

Bana bir arkadasim uhud daginda bulup almisti hamile oldugumu bildigi icin o zamana kadar hic duymamistim gonderdigim kisilerde sanırım ustlerinde tasidilar hep
Canım bence mevzu nasıl yapıldgı değil çünkü bir çok kişi farklı yapmış ve sonıc almış hepside bence esas olan inançlı bi şekilde yapmak

Merhabalar ben de Meryem ana otunu bu ay ilk kez kullanıyorum. Daha önce hiç duymamıştım. Şu anda Amerikadayım Görümcem sağolsun bir arkadaşından almış onlar da hac dan getirmişler. Otu elime alınca tüylerim ürperdi nasıl bir hikmettir suya koydum yumru gibi olan ot açıldıkça açıldı...Her şey Rabbimden inşallah kucaklarımız boş kalmaz...

Arkadaşlar naçizana bir tavsiye. Bu tür hiçbir delile dayanmayan, uyduruk edsanelere dayanan ottu çöptü vs kullanmanız dilediğiniz şeyin aksine Allahı gazaba getirmekten başka bir işe yaramaz. Bu tip inançlar malesaf çok yaygın ama hiçbir delili yok bunların. Kendinize yazık etmeyin, uyduruk şeyler anlatan hocaları dinleyip Allahın öfkesini çekmeyin. Allah ne diyor kuranda "sabırla ve namazla allahtan yardım dileyin."

Back
X