Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç bir fikrim yok canım ama hamile kalmak icin iciliyormus onu duymustumda nasıl içildiği konusunda bilgim yok internette vardır bi araştır yada iyi bir aktarciya sorabilirsin
Kızlar bende bunun araştırmasını yapıyordum hatta konu açtım bir kaç yazan oldu isterseniz orayada bakın.fayda görenler çok Allahin izniyle.bende kullanmayı düşünüyorum Allah hepimize saglikla sihhatli bebekler,kolay bir avazda yapacagimiz doğumlar nasip etsin
Kızlar doğumun kolay olması icin meryem ana otu kullananlar yada duyanlar varmi? Faydasını gören oldumu tam olarak nasıl kullanılması lazım doğum sancısı başladığındami suya koyup icilmeli yoksa doğuma bir kaç gün kala yapıp günlükmu icilmeli hangisi daha etkili olur? Fikri olan yardımcı olabilirmi
Benim arkadaşım sancıları başlayınca koydu suya bol bol inşikak okudu annesi suya sonra içti o suyu. Tabi durdukça ot açtı. Bu kolay dogum olacagının göstergesiymiş maşallah güzel de dogum yaptı. Tabi hakikisini bulmak cok onemliymiş. Mekke de Medine de oluyomuş gerçegi. Hacca umreye gidenleriniz varsa soyleyin ordan getirsinler.
Kızlar bende bunun araştırmasını yapıyordum hatta konu açtım bir kaç yazan oldu isterseniz orayada bakın.fayda görenler çok Allahin izniyle.bende kullanmayı düşünüyorum Allah hepimize saglikla sihhatli bebekler,kolay bir avazda yapacagimiz doğumlar nasip etsin