Meryem ana otu

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.315
442
53
35
Selam bu ay meryem ana otu kullanmak istiyorum gebe kalmak icin aranızda kullanan var mı acaba

Selam bu ay meryem ana otu kullanmak istiyorum gebe kalmak icin aranızda kullanan var mı acaba
Yaaa merhaba. Siz konuyu açalı baya olmuş ama merak ettim kullandınız mı şu sıra çok duyuyorum. Araştırırken denk geldiniz. Bir de nasıl kullanılıo ne zaman kullanılıo. Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Benim de bir arkadaşım yumurtlama zamanında 1 lt suya koydum açılınca 1/2 gün içtim o ay hamile kaldım , denk mi geldi bilmiyorum dedi. Ben de aldım bunu duyunca ama 11 aydır çekmecede duruyor suya attım açıldı ama mümkün değil güvenip içemedim saçma buldum açıkçası😭 İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten …

Benim de bir arkadaşım yumurtlama zamanında 1 lt suya koydum açılınca 1/2 gün içtim o ay hamile kaldım , denk mi geldi bilmiyorum dedi. Ben de aldım bunu duyunca ama 11 aydır çekmecede duruyor suya attım açıldı ama mümkün değil güvenip içemedim saçma buldum açıkçası😭 İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten …
Hadi ya doktora göründün mü canım

Hadi ya doktora göründün mü canım
Tabi 27 aydır deniyorum bir sorun görünmüyor hormon kan ve sperm testlerinde, adet düzenli ovulasyon da oluyor ama gebelik olmuyor. Yaş 39. İleri derece tetkikler gerekiyor rahim filmi filan artık ama onlardan da ben ürküyorum sağlık anksiyetem var yıllardır 😭

Ben Meryem ana otu suyu içtiğim ay hamile kalmıştım oğluma yine denk mi geldi bilmiyorum ama üç gün ben de yumurtlama zamanı eşime de kendime de ilişki öncesi içirmiştik içmiştik yani bence kalpten de inanmak lazım mübarek bi ot sonuçta

Ben Meryem ana otu suyu içtiğim ay hamile kalmıştım oğluma yine denk mi geldi bilmiyorum ama üç gün ben de yumurtlama zamanı eşime de kendime de ilişki öncesi içirmiştik içmiştik yani bence kalpten de inanmak lazım mübarek bi ot sonuçta
Nasil yapiliyor ki dogumda duydum da bunu ilk defa duyuyorum

Nasil yapiliyor ki dogumda duydum da bunu ilk defa duyuyorum
Şimdi suya koyuyorsunuz ben Meryem süresi ve yasin de okudum suya ve o ot açılıyor zaten yumurtlama çatlama görünce üç gün denensin ilişki deniliyor ya akşam vakti ve sabah bu üç gün o sudan eşim de bende içtik sonra çıkardım sudan koydum doğumumda da kullandım yine aynı şekil yani o ay da tevafuk muydu bilmem ama hamile kaldım tadı da öyle kötü değil zaten keskin bi tat yok

Tabi 27 aydır deniyorum bir sorun görünmüyor hormon kan ve sperm testlerinde, adet düzenli ovulasyon da oluyor ama gebelik olmuyor. Yaş 39. İleri derece tetkikler gerekiyor rahim filmi filan artık ama onlardan da ben ürküyorum sağlık anksiyetem var yıllardır 😭
Bence yaş ta ilerlemiş hamilelik riskli geçebilir tüp bebek denediniz mi? Bence bir düşünüm planlı gebelik gibi.. 27 aydır olmuyor ise mutlaka erkek spermi de detaylı incelensin skıntılı olabilir

Back
X