Meryem (Fatma) ana eli otu ?

Senay_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
445
255
103
35
Kizlar bu otla kolay dogum yapan var mi sitede bayag eski konular buldum yillar oncesine ait ama genelde hamile kalmak icin kullanmislar galiba, eltim bana surekli bu otu tavsiye eder bu ot sayesinde kolayca dogum yaptim der kayin validemde 1 adet varmis hacdan getirmis kendine kime lazim olsa veriyomus kendime ayarliyacam ama fikirlerinizi almak istedim kullanan varsa tabi.

O otu annem bana yapmıştı ilk doğumumda suya atıyormuşsun çiçek açınca Doğum oluyormuş. Ben çiçek açmadan doğurdum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Cicek acinca degil canim ot suya temas edince acilmaya basliyormus zaten o ot suda acildikca rahimde aciliyormus dogum kolaylasiyormus, cicek acmasi yesermesi 10 gunu buluyomus o cicegin zaten onemli olan suda el gibi acilmasiymis. Eltimin suyu gelmis suyum gelir gelmez onu suya attim dedi acilmaya baslayinca suyundan bikac yudum ictim dedi evimi toparladim dondum bikac yudum daha ictim dedi sancilarim 5 dakkaya dusunce hastaneye gittim 10 cm acilmam vardi dedi girmesi cikmasi dogumhaneye 40 dakka surmus masallah suphan allah, dogumdan sonra da sudan cikariliyormus ot kendini kapattikca rahimde hizlica toparlaniyormus. Ben buyuk bi kavanoza biraktim otu suyum ya da sancim baslayinca su koyacam kavanoza biraz bekletip icmeyi dusunuyorum biraz kiz kardesimi de tembihledim dedim hastaneye getir evden cikarken evde sudan cikartmayi falan unuturlar bayram telasi falan derken dogumdan sonra orda cikartiriz insallahhl sudan. Elinde varsa kullanacaksan atma canim tek seferlik degil o ot sudan cikinca kuruyormus seneler sonra bile olsa kime lazimsa cikarip veririz.

Cicek acinca degil canim ot suya temas edince acilmaya basliyormus zaten o ot suda acildikca rahimde aciliyormus dogum kolaylasiyormus, cicek acmasi yesermesi 10 gunu buluyomus o cicegin zaten onemli olan suda el gibi acilmasiymis. Eltimin suyu gelmis suyum gelir gelmez onu suya attim dedi acilmaya baslayinca suyundan bikac yudum ictim dedi evimi toparladim dondum bikac yudum daha ictim dedi sancilarim 5 dakkaya dusunce hastaneye gittim 10 cm acilmam vardi dedi girmesi cikmasi dogumhaneye 40 dakka surmus masallah suphan allah, dogumdan sonra da sudan cikariliyormus ot kendini kapattikca rahimde hizlica toparlaniyormus. Ben buyuk bi kavanoza biraktim otu suyum ya da sancim baslayinca su koyacam kavanoza biraz bekletip icmeyi dusunuyorum biraz kiz kardesimi de tembihledim dedim hastaneye getir evden cikarken evde sudan cikartmayi falan unuturlar bayram telasi falan derken dogumdan sonra orda cikartiriz insallahhl sudan. Elinde varsa kullanacaksan atma canim tek seferlik degil o ot sudan cikinca kuruyormus seneler sonra bile olsa kime lazimsa cikarip veririz.
Ay bi daha yapıyım ben cidden benim doğumumda çok kolay oldu. 1 cm açılmam varken Annem atmıştı bi hafta sonra gittim 6 cm olmuştu kolay Doğum yaptım şükür

Bana da doktorum 16 sinda 1 cm acilma var dedi o gun bu gundur tetikte bekliyorum ama ne gelen var ne giden hala, cuma gunu gittim kontrole en son nst cekti ultrasonda bakti sancilarin baslarsa bayramda da burdayim rahat ol dedi carsambaya kadar gelmezse carsamba gel dedi beklemedeyim bakalim.

Bana da doktorum 16 sinda 1 cm acilma var dedi o gun bu gundur tetikte bekliyorum ama ne gelen var ne giden hala, cuma gunu gittim kontrole en son nst cekti ultrasonda bakti sancilarin baslarsa bayramda da burdayim rahat ol dedi carsambaya kadar gelmezse carsamba gel dedi beklemedeyim bakalim.
Canım senin yine 1 cm açılman var bende oda yoktu 37 de gittiğimde :( şuan 38+3 olduk hala ne sancı ne başka bişey. Ağrılarım var devamlı ne artıyor ne azalıyor. Çarşamba randevu verdi Dr gel dddi bakalım ne diyecek. Bi avazda kurtuluruz inşlh canım ya. Günler geçmiyor . Hava çok sıcak karnım leğen gibi yürümekte bile zorlanıyorum gerçekten

Aynen hava sicak beni de ates basip duruyor bi yandan bayram misafirler falan ama benim gobegim cok buyumedi millet beni hala 6 aylik falan saniyor son haftamda oldugumu duyan nasl bu kadar ayakta kalabiliyosun diye bi hayrete dusuyo benim pek sancim falanda yok sukur arada bi kasilmalarim oluyo bu gun bekliyorum devami gelir mi diye ama yok hala gercekten su son gunler gecmiyor artik ya basima ne gelecek diye dusunmekten poskilojim bozuldu. Insallah ne olup bittigini anladan bi avazda kurtuluruz canim.

Aynen hava sicak beni de ates basip duruyor bi yandan bayram misafirler falan ama benim gobegim cok buyumedi millet beni hala 6 aylik falan saniyor son haftamda oldugumu duyan nasl bu kadar ayakta kalabiliyosun diye bi hayrete dusuyo benim pek sancim falanda yok sukur arada bi kasilmalarim oluyo bu gun bekliyorum devami gelir mi diye ama yok hala gercekten su son gunler gecmiyor artik ya basima ne gelecek diye dusunmekten poskilojim bozuldu. Insallah ne olup bittigini anladan bi avazda kurtuluruz canim.
Sancın gelse hayırlısıyla olup bitiyor rabbim yüzümüze baksın hayırlıca daha fazla bekletmesin. İlk gebelikte benimde öyleydi ufacıktı karnım. Bunda kilo almadım ama karnım füze gibi . Göbekten hiç bi iş yapamıyorum. Beni gören acıyor daha doğurmadım diye :(

Canım senin yine 1 cm açılman var bende oda yoktu 37 de gittiğimde :KK43: şuan 38+3 olduk hala ne sancı ne başka bişey. Ağrılarım var devamlı ne artıyor ne azalıyor. Çarşamba randevu verdi Dr gel dddi bakalım ne diyecek. Bi avazda kurtuluruz inşlh canım ya. Günler geçmiyor . Hava çok sıcak karnım leğen gibi yürümekte bile zorlanıyorum gerçekten

Cnm agrım var ama sancım yok demişsin.. yani sancı olunca dogum yaklaşıyor demk
Sancıyla agrı arasını anlatırmısın..
Meselaa benim kasılmam gelince nefesm kesiliyor hafif belime ve karnımın altına bi agrı giriyor ,çıkıyor..bu agrı mı oluyor? Sancı nasıl peki, gecmiyor mu?o_O

Cnm agrım var ama sancım yok demişsin.. yani sancı olunca dogum yaklaşıyor demk
Sancıyla agrı arasını anlatırmısın..
Meselaa benim kasılmam gelince nefesm kesiliyor hafif belime ve karnımın altına bi agrı giriyor ,çıkıyor..bu agrı mı oluyor? Sancı nasıl peki, gecmiyor mu?o_O
onlar ağrı canım işte. Nst de düzensiz sancı olarak çıkıyor. Doğum sancısı düzenli ve git gide artan sancılar. Dk su geldiğinde kendini belli ediyor.

onlar ağrı canım işte. Nst de düzensiz sancı olarak çıkıyor. Doğum sancısı düzenli ve git gide artan sancılar. Dk su geldiğinde kendini belli ediyor.

Anladım tatlım ..tmm:KK58:
Sen pozisyon degiştirince kasılman geciyor mu? Ben yatınca daha bi kasılma oluyor gibio_O
Belim de agrıo hatta sol ayagıma vuruyor bazen agrı, of şu an çook hafif adet agrısı gibi agrı girip çıkıyor:110:

Anladım tatlım ..tmm:KK58:
Sen pozisyon degiştirince kasılman geciyor mu? Ben yatınca daha bi kasılma oluyor gibio_O
Belim de agrıo hatta sol ayagıma vuruyor bazen agrı, of şu an çook hafif adet agrısı gibi agrı girip çıkıyor:110:
Yok kasılma kendi geçene kadar hareket bile edemiyorum zaten benimde belime bacaklarıma vuruyor karnımın altında adet sancıdı gibi sancım oluyor kasılma olurken ter döküyorum resmen

Yok kasılma kendi geçene kadar hareket bile edemiyorum zaten benimde belime bacaklarıma vuruyor karnımın altında adet sancıdı gibi sancım oluyor kasılma olurken ter döküyorum resmen

Oo seninki şiddetli gibi ya, bende kasılma olunca hareket edyrm prooblm yok..
Of benim kız cok hareketliii vuruyo sürekli son 30 dk durmadı nerdeyse kuzum

Benim de sancilarim var bel kisminda bikac gundur ama normal diyorum bayram temizligimi falan kendim yaptim her isime yetismeye calisiyorum yorgunluga veriyorum, ama bu aksam cok baski yapiyo bebis kasiklarima, agirlik coktu sanki dogumun yaklastigina dair bi belirtimi bilmiyorum ama ne zaman nasil olacak diye dusunmekten kafayi yedim artik.

Oo seninki şiddetli gibi ya, bende kasılma olunca hareket edyrm prooblm yok..
Of benim kız cok hareketliii vuruyo sürekli son 30 dk durmadı nerdeyse kuzum
BENimkide durmuyor canım ya derim acıyor ayaklarının vurduğu yerde

Benim de sancilarim var bel kisminda bikac gundur ama normal diyorum bayram temizligimi falan kendim yaptim her isime yetismeye calisiyorum yorgunluga veriyorum, ama bu aksam cok baski yapiyo bebis kasiklarima, agirlik coktu sanki dogumun yaklastigina dair bi belirtimi bilmiyorum ama ne zaman nasil olacak diye dusunmekten kafayi yedim artik.
Normal zamanına 5 gün var senin . İnş açılman falan olmuştur hareket bu haftalarda iyi bişey

Of bugun usluyuz..:halay:
Dün cook kasılmam vardı..gece uyandıgımda bile karnım hep tahta gibiydi..sabaha kdr devm etti :KK43::110:
Canım seninki nabio, kontrolun nezaman?
BEnde durumlar aynı rahimde yanma hissi var yavaş yavaş. Yarın kontrolümüz var eşim geldi şükür birlikte gidicez.

BEnde durumlar aynı rahimde yanma hissi var yavaş yavaş. Yarın kontrolümüz var eşim geldi şükür birlikte gidicez.

Gözün aydın cnm..inş.bi ilerleme vardır ,güzel haberlerini bekliyorum
Artık eşin de yanında - dogurabilirsin :KK76:
Beim kontrolum 3 temmuzda:110: cok zmn var ama dr izinli galbaa,inş ozmna kadar bi yaramazlık olmazo_O
Dün nst gonderdi dr.. agrım olabilirmiş diagrama göre ,ama bende oyle agrı yok:KK43:, sadece boool bol kasılma:110:

Back
X