meryem otu

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
GEBELİK İÇİN TEK DOĞAL OT:

Latince adı "Anastatika Hierochuntica" olan, halk arasında ise Fatma Ana Eli otu olarak da bilinen Meryem Ana otu, kapalı kuru dallarla çevrili kuru bir köke benzeyen, tadı tarçını anımsatan ve kadın sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunan şifalı bitkidir. Keşif yeri Namib Çölleri'dir.

Meryem Otu nedir? Nereden alınır? Meryem Otu nasıl kullanılır?

Doğum yapan kadınlarda doğum sonrası kanamanın durdurulması için kullanılır. Erkeklerde kullanıldığında sperm sayısı ve kalitesinde artış sağladığı düşünülmektedir. İdrar kaçırma sorunu yaşayan kişiler tarafından günde bir bardak tüketildiğinde iyileşmeye yardımcı olur.

1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR

2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR.

MERYEM OTU NASIL KULLANILMALIDIR?

Meryem Ana otunun, gebelik için kullanılmasında bilinen en faydalı yöntemin bitki köklerini suda beklettikten sonra suyu içmek olduğu belirtilir. Karışımı çiftlerin sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere içmesi önerilir. Suyu yumurtlama tarihinizi takip edip 2 gün önce içmeniz gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben umreden aldım ve kullandim bu otu. Cevat aksitten duymustum. Ama bende bir etkisi olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…