MERYEM SURESI OKUYUP HAMİLE KALANLAR

Ilk hamileligimden önce rüyamda Meryem ismi yazıyordu güzel berrak bir suyun üzerinde anlam verememistim etrafına sordum bu sureyi oku dediler o ay kısmet olmadı kuran okuyordum Hatim indiriyordum ama Meryem süresi okuyamadim sonra hamile olduğumu öğrendim acaba ismini meryem mi kurmam gerekiyor dedim sonra cinsiyetini öğrendim kız dı. O rüya aklımdan cikmiyordu hamileligimde tehlikeler oluşmaya başladı Meryem süresi dusugu engeller dediler anneme okuttum yine ben okumadım sonra Bebeğimi kaybettim şu an o kadar pişmanım ki şimdi bebeğim yokken okumak istiyorum

Lütfen yardımcı olun
cnm bnde 2 yillik ewliyim hic hamile kalmadim.meryem suresni duydum hep bsy bahane ettm en son okicam dedim webasladim 3 gunum kaldi bitmesine we 47.gundeym hala regl olmadim rabbim bana okumyi nasip etck insaallah ve ben rabbime inaniyrm. sende basla 41 gun boyunca birakma hem hamile olsanda bebegn ahlakli olmasi icinde cok faydalyms meryem suresi.rabbim yardmcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…