Meryem suresi

Aaa öyle mi önceden mi başlanmalı okunmaya acaba sayısı falan var mı ki ?
  • Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Her kim İnşikak suresini (vird olarak) okursa, Allah’u Teala kıyamet gününde ona amel defterini sağından verecektir."(1)
Rivayet Edildi ki:
  • Doğumun kolay olması için 7 defa okunur.
  • Kekemelik için her gün 3 kere okunur.
  • Bu sureyi üzerinde taşıyan kişi, yılan ve akrep ısırmalarına karşı korunur.
  • Başı ağrıyan bir kişi, bu sureyi yazıp üzerine taşımalıdır.
Dipnot ve Kaynaklar
  1. Ebûl-Leys Semerkandî, Tefsirul-Kur’ân, 6/397; Ebu Suud Efendi, Ebû Suud Tefsiri (İrşâdü Aklis-Selim), 9/134

slm kızlar bende meryem suresi okumaya başlıcam inş 58 ayet secde ayeti yazıyor bu sureyi okurken neye dikkat etmeyliyim lütfen yardım eder misiniz

slm kızlar bende meryem suresi okumaya başlıcam inş 58 ayet secde ayeti yazıyor bu sureyi okurken neye dikkat etmeyliyim lütfen yardım eder misiniz
Canim her gün 1 tane 41 gün boyunca okunacak ve her gün tilavet secdesi yapman gerek okuduktan sonra ben ramazanin başında baslamistim bitmeden şükür güzel haberi aldim ama 41 e tamamlicam inşallah

Meryem suresi okuyup hamile kalan var mı bide bunun için bilgi alabilirmiyim kızlar
Ben okudum canim ama turkce mealini. Hamilelik icin okuyun demisti biri okuduktan sonraki ay hamile kaldim ama Rabbim yazmis zamani gelmis demekki. Sadece dua et tamam mi canim insallah bebegn olr hemen

Ben de baslamisti. 26 haziranda Rabbim izin verirse insallah olucak bebişim bir de meryem eli otu aldim onu tasimaya basladim uzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…