- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
Meryem suresi okuyup hamile kalan var mı bide bunun için bilgi alabilirmiyim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insikak doguma çok iyiymişBen doğumu kolaylaştırdığını duydum
Aaa öyle mi önceden mi başlanmalı okunmaya acaba sayısı falan var mı ki ?Insikak doguma çok iyiymiş![]()
Belki hamile kalmak isteyen de okuyordur canım onu duymadım doğum konusunu duymuştum.Öyledir canım dualar üstüne kurulu herşey ben gebelik için istiyorum
Aaa öyle mi önceden mi başlanmalı okunmaya acaba sayısı falan var mı ki ?
Canim her gün 1 tane 41 gün boyunca okunacak ve her gün tilavet secdesi yapman gerek okuduktan sonra ben ramazanin başında baslamistim bitmeden şükür güzel haberi aldim ama 41 e tamamlicam inşallahslm kızlar bende meryem suresi okumaya başlıcam inş 58 ayet secde ayeti yazıyor bu sureyi okurken neye dikkat etmeyliyim lütfen yardım eder misiniz
Ben okudum canim ama turkce mealini. Hamilelik icin okuyun demisti biri okuduktan sonraki ay hamile kaldim ama Rabbim yazmis zamani gelmis demekki. Sadece dua et tamam mi canim insallah bebegn olr hemenMeryem suresi okuyup hamile kalan var mı bide bunun için bilgi alabilirmiyim kızlar
Çok sevindim canım bende okumuştum bir kaç ay önce ama tamamlayamamistim. Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsinOldu Allah'ın izniyle canım çok teşekkür ederim perşembe günü inşallah kesesinide görebilirim dua et benim için![]()
çok teşekkür ederim canım bende tamamlayamadım ama şimdi fırsat buldukça okuyorumÇok sevindim canım bende okumuştum bir kaç ay önce ama tamamlayamamistim. Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin
merhabalar meryem suresi için sizden bilgi alabilr miyimMeryem suresi okuyup hamile kalan var mı bide bunun için bilgi alabilirmiyim kızlar
meryem süresi 41 gün okuyacaksın ben suya okumuştum sonrada içmiştim ardından tilavet secdesi yapıcaksın okuyup hamile kalan çokmerhabalar meryem suresi için sizden bilgi alabilr miyim
Hergün bikere ukuyup 41 güne tamamlıcam ondan sonra tilavet secdesi yapıcam . çok teşekkür ederimmeryem süresi 41 gün okuyacaksın ben suya okumuştum sonrada içmiştim ardından tilavet secdesi yapıcaksın okuyup hamile kalan çok