Meryem süresi

Leylatg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
15
6
1
30
Merhaba arkadaşlar, aranızda 41 gün boyunca meryem süresi okuyup hamile kalanlar var mı?

Ben geçen ay başladım okumaya hala devam ediyorum her gün 1 bardak suya okuyup içiyorum şifa olur inşallah
Geçen ay adet oldum inşallah bu ay olmam 😍

Bende iki haftadır okuyorum bir hurma ve bir bardak suya inşallah güzel haberler alırız

Hemen o ay hamile mi kaldınız?
15 gun kadar okudum regl oldum esim devam etti 6 gun。 1 gunde ramazan ayi migrenim tuttu ogunde esim okudu 41 gun bitti bikac gun sonra hamileligi ogrendim。 annemde memlekette okumustu birlikte yaptik。 bide ramazanda hocalar konusuruz ya kadinin biri mustafa karatasa sordu bebek icin ne okuyayim diye furkan suresinin 74. ayeti demisti。onu sayili okumadim ama ara ara onada dvam ettim rabbim hangisini kabul etti bilmiyorum

15 gun kadar okudum regl oldum esim devam etti 6 gun。 1 gunde ramazan ayi migrenim tuttu ogunde esim okudu 41 gun bitti bikac gun sonra hamileligi ogrendim。 annemde memlekette okumustu birlikte yaptik。 bide ramazanda hocalar konusuruz ya kadinin biri mustafa karatasa sordu bebek icin ne okuyayim diye furkan suresinin 74. ayeti demisti。onu sayili okumadim ama ara ara onada dvam ettim rabbim hangisini kabul etti bilmiyorum
Hayırlı olsun 😊 Benimde 2 hafta oldu okuyali inşallah hayırlı haberleri bende alırım allahim isteyen herkese nasip etsin

Kizlar 13 gundur devam ediyordum dun basim cok agridigi icin uyuyakalmisim meryem suresini okuyamadim simdi bastan mi baslamaliyim devam mi etmeliyim bir gunum gitti cunki

Back
X