MERYEM SURESİYLE HAMILE KALAN VARMI ?

Merhaba arkadaşlar :)

yenı uye oldum ve genelde kadınlar klubunun yazılarını okuyorum ...

4 aydır korunmuyorum ve çocugum olmadı 1.5 senelık evlıyım...duydumkı çocuk sahıbı olmak ısteyenler meryem suresını 41 defa okuyup suya ufleyıp içiyolarmış...

uygulayan ve kabul olan varmı soylıyebılırmı acaba
slm meryem suresini mi okudunuz? hamıle olduğunuzu gördümde

Bende okuyorum şu anda adetliyim ama kayınvalideme okutuyorum 28. Gündeyim rabbim inşallah bu mübarek sure hürmetine lutfeder ...
slm bende meryem suresini okuyorum ama adet zamanında bıraktım gene devam ediyorum böyle olmuyor mu? illa birine mi okutmam lazımdı? bide 1 gün unutmuşum ertesi gün 2 kere okudum acaba olur mu baştan mı almalıyım 41 kere olcakmış diyorlar

hanımlar ben de size enbiya suresi 87-88-89 ayetleri hergün okumanızı tavsiye ederim ben de okudum bu ayetleri. ''Her kimin evladı olmuyorsa, Zekeriya (Aleyhisselam)’ın çocuğu olması için yaptığı ve Enbiya Suresinin 89. ayetinde geçen duaya devam ederse, Allah’u Teala’nın izniyle çocuğu olur.'' bu da netten alıntıladığım bir bilgi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sabır ve dua ile
selam bu duayı mı okudunuz hamile kalmadan önce

slm bende meryem suresini okuyorum ama adet zamanında bıraktım gene devam ediyorum böyle olmuyor mu? illa birine mi okutmam lazımdı? bide 1 gün unutmuşum ertesi gün 2 kere okudum acaba olur mu baştan mı almalıyım 41 kere olcakmış diyorlar
Ben adetliyken kayınvalideme okuttum çunku kırk bi gün boyunca her gün okunması lazım unuttuğumda olmadı hiç ona bişey diyemem iki ay falan oldu okuyalı şu anda 12 gunluk gecikmem var kan verdim bakalım 5 gibi sonuç alcam işallah hamileyimdir

Ben adetliyken kayınvalideme okuttum çunku kırk bi gün boyunca her gün okunması lazım unuttuğumda olmadı hiç ona bişey diyemem iki ay falan oldu okuyalı şu anda 12 gunluk gecikmem var kan verdim bakalım 5 gibi sonuç alcam işallah hamileyimdir
inşallah hamilesindir canımya.. ben şmdi başa mı sarmalıyım ki napcamı bilemedm

inşallah hamilesindir canımya.. ben şmdi başa mı sarmalıyım ki napcamı bilemedm
İşallah canım benim bana sorarsan baştan başla tekrar oku unutmamaya çalış adetliykende muhakkak bilen birilerine okut tilavet secdelerini yapmayı da unutma sakın oda önemli

bende okudum hatta tamamlamadan haberimi aldım...vesilelerimden birisi de buydu.. en güzel vesile dua... Rabbim Ol! desin tüm evladı olmayanlar için...

evet canım mesajımda da okuduğumu yazmıştım enbiya suresi 87-88-89 ayetlerini. Çocuk istiyorsanız bu duayı size de tavsiye ederim.Tabi herşey bir vesiledir. Rabbim ol dediği zaman olur.
cnm günde kaç kere okudun bu ayetleri. enbiya suresini değilde sadece bu 3 ayeti mi okudun

Back
X