Meryem Uzerli Anne oldu...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Verdiği röportajda Can Ateş'in "Benim zaten iki çocuğum var. Bu çocuğu istemiyorum, kabul edemem. Kürtaj olman lazım" diyerek istemediğini söyleyen Uzerli, anne olmak istediğini, bebeği doğuracağını ve gerekirse tek başına büyüteceğini açıklamıştı.

Hamilelik sürecini Almanya'da ailesiyle geçiren ve geçen ay arkadaşı Urban Ruths'un objektifine poz veren Uzerli, fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Doğum yaklaştıkça heyecanını dile getiren ve son olarak "Artık önümü bile göremiyorum" diyen Uzerli, önceki akşam Almanya'da özel bir hastanede doğum yaptı.

Bir kız çocuğu dünyaya getiren Uzerli'nin ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

$meryem_uzerli.webp

Milliyet

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli anne oldu. Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem'i olarak tanınan güzel oyuncu doğumdan sonra bakın ne yaptı.

Türkiye'de “Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem'i olarak ünlenen Meryem Uzerli, anne oldu.Meryem Uzerli, doğum sonrası sosyal paylaşım sitesinden mesaj yazdı;"Hoşgeldin bu dünyada benim sevgili canım Lara Uzerli. 10.02.2014 doğdun. Ben Allaha o kadar teşekkür ediyorum ki, sağlıklı dünyaya geldin! Ben allaha teşekkür ediyorum, çünkü bana güç verdi. Seni birinci günden itibaren koruyabildim, yaşıyorsun. Ve bu en büyük hediyem! Benim çok yakın arkadaşım Anadoğum da yanımdaydı ve tüm aileme, arkadaşlarıma ve SİZE teşekkür etmek istiyorum! Dilekleriniz için... Sevginiz için! Çok sağolun!!"
(Hürriyet)

Anne olan Meryem Uzerli Instagram hesabından bebeğinin ilk fotoğrafını paylaştı

$meryem_uzerli_bebegi.webp

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli anne oldu. Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem'i olarak tanınan güzel oyuncu doğumdan sonra bakın ne yaptı.

Türkiye'de “Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem'i olarak ünlenen Meryem Uzerli, anne oldu.Meryem Uzerli, doğum sonrası sosyal paylaşım sitesinden mesaj yazdı;"Hoşgeldin bu dünyada benim sevgili canım Lara Uzerli. 10.02.2014 doğdun. Ben Allaha o kadar teşekkür ediyorum ki, sağlıklı dünyaya geldin! Ben allaha teşekkür ediyorum, çünkü bana güç verdi. Seni birinci günden itibaren koruyabildim, yaşıyorsun. Ve bu en büyük hediyem! Benim çok yakın arkadaşım Anadoğum da yanımdaydı ve tüm aileme, arkadaşlarıma ve SİZE teşekkür etmek istiyorum! Dilekleriniz için... Sevginiz için! Çok sağolun!!"
(Hürriyet)

Anne olan Meryem Uzerli Instagram hesabından bebeğinin ilk fotoğrafını paylaştı

Eki Görüntüle 973823
ayy ne güzell ya aallah tum isteyenlere nasp etsin

tek basina cocugunu sahiplenmesini anneligi tercih etmesini vebabasiz buyutmeyi gozealmasinitakdir ediyorum.evladini sahiplendi .helal olsun.
yaptigi ise oynadigidiziyi onaylamiyordum bunua belirteyim.

kızı ona güç versin,hep mutlu olsunlar..can ateşten uzak!

Back
X