Caddy Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 8.170 2.002 448 Kocaeli 16 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #1 Hayatını Almanya'da devam eden Meryem Uzerli , Soma'ya yaşanan facia ile ilgili bir mesaj yayınladı... İşte Meryem Uzerli bugün kendi Instagram hesabında şu notu paylaştı ... Soma daki felaketten dolayi cok cok üzgünüm (((( Allah bir daha göstermessin cok kuvvet ve dualarimi gönderiyorum.
Hayatını Almanya'da devam eden Meryem Uzerli , Soma'ya yaşanan facia ile ilgili bir mesaj yayınladı... İşte Meryem Uzerli bugün kendi Instagram hesabında şu notu paylaştı ... Soma daki felaketten dolayi cok cok üzgünüm (((( Allah bir daha göstermessin cok kuvvet ve dualarimi gönderiyorum.
hammurabla Papucumun Dünyası tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 258 292 323 16 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #2 bu kadını doğal ve samimi buluyorum
betiii Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 400 19 298 39 İstanbul 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #3 Meryem uzerliyi instagramda takip ediyorum. Samimi olduğunu düşünenlerdenim😘 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meryem uzerliyi instagramda takip ediyorum. Samimi olduğunu düşünenlerdenim😘 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi