Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Muhteşem Yüzyıl’ın eski Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, ekranlara ‘Kösem Sultan’ olarak dönüyor.

Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisi 11 Haziran 2014’te ekranlara veda ediyor. Yapımcı şirket TİMS, yeni bir tarih dizisi için şimdiden kolları sıvadı.

TİMS, bu kez de Osmanlı tarihinin etkili kadınlarından ‘Kösem Sultan’ın hayatını izleyiciyle buluşturacak.

TİMS affetti

Dizide Kösem Sultan’ı da Muhteşem Yüzyıl’ın eski Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli canlandıracak. 7 aylık hamile Uzerli, Şubat’ta doğum yaptıktan sonra rolüne hazırlanacak. Ünlü oyuncu, geçen Mayıs’ta “Tükenmişlik Sendromu” yaşadığı iddiasıyla diziden ayrılıp, apar topar Berlin’e gitmişti. Zor durumda kalan yapım şirketi, senaryoyu değiştirmişti.

Uzerli, “Yapımcıdan özür diliyorum” diyerek yapımcısı Timur Savcı’nın gönlünü kazanmıştı.

Kösem Sultan kimdir?

Kösem Sultan, henüz 15 yaşındayken Sultan I. Ahmet’e haseki oldu. Keskin zekasıyla padişahı etkisi altına alıp, bütün saraya nüfuzunu kabul ettirdi. (Vatan)

$meryem_uzerli_yeni_dizi_2014.webp

Ooo Kösem Sultan işte bunu bekliyordum
Meryem Uzerli ile olması tadından yenmez bir dizi yapacak
Muhteşem Yüzyıldaki karakterini sevmiyordum ama Kösem Sultanda zevkle izleyeceğimç
Yani yine tükenip gitmezse eğer Meryem

kafamıza öyle bi meryem uzerli yerleştiki osmanlı kadınını canlandırcak başka bi karakter yok olmuyo sanki :27: bencede güzel olucak ama muhteşem yüzyılı giderek bitirmişti bunda böle olmaz umarım:50: aynı zamanda dogurcaz:9:meryemcimle hemen kilo vermesin kıskanırım:9:

dizi veya film yarida birakip kacmayacagi ne malum türkiyede sanatci kitligimi varrrr
bu ara begendigim sanatcilar arasinda
ceren hindistan berak tüzünatac yani baslada varda neyseeeee hürremm artik mühtesem yüzyili cokkkkkkk ararrrrrrrrrr:7::7:

yok artık çok saçma olur bence.hürrem olarak alışıldı.olmaz bence.bambaşka bir rol olsa neyse

Back
X