Benimde derdim var...Kızlar bu sene hayalimdeki bölümü kazandım ve İstanbul'dan Karabük'e ünv.okumaya gideceğim.Annemle anlaşamayız pek ama günler yaklaşıyor ve ben hem ailemden,hem yatağımdan ve en çok sevgilimden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum!!! Yurtta kalacağım hiç bilmediğim insanlar,yeni bir şehir yani kısacası ben çok sıkıntı çekicem gibi.Okuldan bir kaç kişiyle gitmeden tanıştım.Benimle aynı bölümü kazananlarla ve okuyanlarla kızlarla tabiiki ben erkeklerle muhattap olmayı düsünmüyorum ders ve sınıf arkadaşlığı dışında.Hem erkek arkadaşım sıkıntı yapar zaten onun korkuları beni dahada üzüyor bu konuda da daraldım.Gelip gidicem yanına diyor bende gelicem İstanbul'a fırsat buldukça ama nasıl olur bilmiyorum kısaca mesafe aşka engel olur mu? 4 senedir beraberiz...
Benimde derdim var...Kızlar bu sene hayalimdeki bölümü kazandım ve İstanbul'dan Karabük'e ünv.okumaya gideceğim.Annemle anlaşamayız pek ama günler yaklaşıyor ve ben hem ailemden,hem yatağımdan ve en çok sevgilimden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum!!! Yurtta kalacağım hiç bilmediğim insanlar,yeni bir şehir yani kısacası ben çok sıkıntı çekicem gibi.Okuldan bir kaç kişiyle gitmeden tanıştım.Benimle aynı bölümü kazananlarla ve okuyanlarla kızlarla tabiiki ben erkeklerle muhattap olmayı düsünmüyorum ders ve sınıf arkadaşlığı dışında.Hem erkek arkadaşım sıkıntı yapar zaten onun korkuları beni dahada üzüyor bu konuda da daraldım.Gelip gidicem yanına diyor bende gelicem İstanbul'a fırsat buldukça ama nasıl olur bilmiyorum kısaca mesafe aşka engel olur mu? 4 senedir beraberiz...
canım alakasız olacak ama hangi bölüm :) konuya gelirsek istanbul ve karabük çok yakın siz istedikten sonra neden olmasın sakın sıkma canını uzaklık bazen iyidir özletir sıkıntıya düştüğünde onun sana sarılışını hatırla ve ılımlı ol bak nasıl tıkır tıkır yürüyo .
Bu size bağlı canım erkek arkadaşının sana güveniyorsa sen ona güveniyorsan sevginizde mesafeye dayanabilcek kadar güclüyse neden olmasın canım. En azından benim oluyor :) benim erkek arkadaşımla ilişkiye başladığım ilk sene ben onun ailesin yaşadığı şehirde antalyada üniversite okuyordum oda İstanbulda üniversitede okuyordu ilk başlarda biraz sorun oldu tabi ama devamlı gelip gidiyorduk yazları birlikteydik bir şekilde atlattık onun üniversitesi bitti geldi kavuştuk askere gitti şimdide birde asteğmen olarak yapıyor seneye nisanda gelicek 4 senemiz hep kavuşmaya çalışmakla geçti resmenama şöyleki özlem aşkı daha farklı kılıyor daha yoğun yaşıyorsunuz aşkınızı en azından bizim için öyle istedikten sonra neden olmasın yani canım..
sizde hep uzak kalmışsınız yaaa alllah kavuştursun canım bakalım ben üç sene nasıl dayanıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?