• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesafe aşka engel mi?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Benimde derdim var...Kızlar bu sene hayalimdeki bölümü kazandım ve İstanbul'dan Karabük'e ünv.okumaya gideceğim.Annemle anlaşamayız pek ama günler yaklaşıyor ve ben hem ailemden,hem yatağımdan ve en çok sevgilimden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum!!! Yurtta kalacağım hiç bilmediğim insanlar,yeni bir şehir yani kısacası ben çok sıkıntı çekicem gibi.Okuldan bir kaç kişiyle gitmeden tanıştım.Benimle aynı bölümü kazananlarla ve okuyanlarla kızlarla tabiiki ben erkeklerle muhattap olmayı düsünmüyorum ders ve sınıf arkadaşlığı dışında.Hem erkek arkadaşım sıkıntı yapar zaten onun korkuları beni dahada üzüyor bu konuda da daraldım.Gelip gidicem yanına diyor bende gelicem İstanbul'a fırsat buldukça ama nasıl olur bilmiyorum kısaca mesafe aşka engel olur mu? 4 senedir beraberiz...

Benimde derdim var...Kızlar bu sene hayalimdeki bölümü kazandım ve İstanbul'dan Karabük'e ünv.okumaya gideceğim.Annemle anlaşamayız pek ama günler yaklaşıyor ve ben hem ailemden,hem yatağımdan ve en çok sevgilimden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum!!! Yurtta kalacağım hiç bilmediğim insanlar,yeni bir şehir yani kısacası ben çok sıkıntı çekicem gibi.Okuldan bir kaç kişiyle gitmeden tanıştım.Benimle aynı bölümü kazananlarla ve okuyanlarla kızlarla tabiiki ben erkeklerle muhattap olmayı düsünmüyorum ders ve sınıf arkadaşlığı dışında.Hem erkek arkadaşım sıkıntı yapar zaten onun korkuları beni dahada üzüyor bu konuda da daraldım.Gelip gidicem yanına diyor bende gelicem İstanbul'a fırsat buldukça ama nasıl olur bilmiyorum kısaca mesafe aşka engel olur mu? 4 senedir beraberiz...

İlişkinin niteliğine göre değişir. Benimde aynı durumda arkadaşlarım oldu üniversiteye başladığım yıllarda. İlişkisi zaman aşımına uğrayanda oldu yıllarca okulun bitmesini bekleyip evlenende. Bu tamamen sizinle ilgili bir durum...

kader kısmet gerçi ama burada ünvde sevgilisiyle ayrı şehirlerde olup sonra evlenenler falan oldumu onlarıda cok merak ediyorum

Eğer seviyorsanız birbirinizi"mesafeler"asla engel değil aşka canım:34:umarım okulunda ve ilişkinde çokkkk mutlu olursun.

Canım sakın engel die dusunme.benim 6 senelik bir iliskim var.su an baska bir yerde okul okuo.ayri sehirlerdeyiz.okuldan oncede ayri sehirlerdeydik.hic sorun olmuo mesafeler merak etme.birbirinizi cok sevdikten sonra mesafe dediginiz nedirki:)

İlişkiniz güçlüyse mesafe dahil buna hiç bir şey engel olamaz. Karşılıklı anlayış çok önemli bence uzaktan yürütülecek ilişkilerde. Empati kurarak hareket etmelisiniz her ikinizde. Ama kişisel görüşüm sıkıntı olmayacağından yana.

Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim :nazar:

Alışırsın okula da yurda da arkadaşlara da, hangimiz alışmadık ki? Ama şu sevgililer yüzünden hayatınızın en güzel yıllarını heba etmeyin yaa. Bir daha yaşayamayacaksınız o yılları.

İlişkine gelince bitmez canım, eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız bitmez. Hatta iyi gelir o uzaklık. Üniversite hayatım boyunca böyle bi ilişkim oldu. Dört sene bi ben gittim bi o geldi her sey çok güzeldi. Okul bitti aynı sehre geldik hoooop ayrıldık. Mesafenin çok etkisi yok bence.

canım alakasız olacak ama hangi bölüm :) konuya gelirsek istanbul ve karabük çok yakın siz istedikten sonra neden olmasın sakın sıkma canını uzaklık bazen iyidir özletir sıkıntıya düştüğünde onun sana sarılışını hatırla ve ılımlı ol bak nasıl tıkır tıkır yürüyo .

Bu size bağlı canım erkek arkadaşının sana güveniyorsa sen ona güveniyorsan sevginizde mesafeye dayanabilcek kadar güclüyse neden olmasın canım. En azından benim oluyor :) benim erkek arkadaşımla ilişkiye başladığım ilk sene ben onun ailesin yaşadığı şehirde antalyada üniversite okuyordum oda İstanbulda üniversitede okuyordu ilk başlarda biraz sorun oldu tabi ama devamlı gelip gidiyorduk yazları birlikteydik bir şekilde atlattık onun üniversitesi bitti geldi kavuştuk askere gitti şimdide birde asteğmen olarak yapıyor seneye nisanda gelicek 4 senemiz hep kavuşmaya çalışmakla geçti resmen :9: ama şöyleki özlem aşkı daha farklı kılıyor daha yoğun yaşıyorsunuz aşkınızı en azından bizim için öyle :1: istedikten sonra neden olmasın yani canım..

Son düzenleme:
canım alakasız olacak ama hangi bölüm :) konuya gelirsek istanbul ve karabük çok yakın siz istedikten sonra neden olmasın sakın sıkma canını uzaklık bazen iyidir özletir sıkıntıya düştüğünde onun sana sarılışını hatırla ve ılımlı ol bak nasıl tıkır tıkır yürüyo .

radyo tv bölümü canım yakın yerlermiş ama ne bileyim ilk defa ayrı kalıcaz biz bu bakar..

Bu size bağlı canım erkek arkadaşının sana güveniyorsa sen ona güveniyorsan sevginizde mesafeye dayanabilcek kadar güclüyse neden olmasın canım. En azından benim oluyor :) benim erkek arkadaşımla ilişkiye başladığım ilk sene ben onun ailesin yaşadığı şehirde antalyada üniversite okuyordum oda İstanbulda üniversitede okuyordu ilk başlarda biraz sorun oldu tabi ama devamlı gelip gidiyorduk yazları birlikteydik bir şekilde atlattık onun üniversitesi bitti geldi kavuştuk askere gitti şimdide birde asteğmen olarak yapıyor seneye nisanda gelicek 4 senemiz hep kavuşmaya çalışmakla geçti resmen :9: ama şöyleki özlem aşkı daha farklı kılıyor daha yoğun yaşıyorsunuz aşkınızı en azından bizim için öyle :1: istedikten sonra neden olmasın yani canım..

sizde hep uzak kalmışsınız yaaa alllah kavuştursun canım bakalım ben üç sene nasıl dayanıcam :)

Sürekli iletişim içerisinde olup , en kötüsünden her ay'ın bir gününü size ayırsanız hiç bi sıkıntı olmaz..

Ben varim canim. esimle arkadas oldugumuzda o 2. sinifa baslamisti. BEn de dersanedeydim. ayri sehirlerdeydik. okullar, is, onun askerligi derken 6 yili ayri gecirdik. simdi 5 yildir evliyiz :-)
birbirinize inaniyor ve guveniyorsaniz asla engel degil. iliskinde mutluluklar, okulunda da basarilar canim
:-)

Back
X