• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafe koymak ama nasil?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Herkese iyi aksamlar,
Hemen konuya daliyorum. Ciddi dusundugum bir erkek arkadasim var. Birinci derece akrabalarinin saglik problemleri nedeniyle sonbahara otelenmis bir dugun planimiz bulunuyor. Benim derdim ise kuzenim. Kendisi amcamin kizi olur. Yıllardır yurtdisinda yasiyor 36 yasinda bekar. Bu sonbaharda ise Türkiye'ye kesin donus yapmak istiyor.
Kuzenimle olan sorunum kendisini sevmeme ragmen cok igneleyici buldugum konusma tarzi ve patavatsizligi. Erkek arkadasimla uc dort kez ayni ortamda bulundu ve her seferinde beni yerin dibine soktu sag olsun. Yok dugunde kuaförü sen odeyeceksin haberin olsun. Yok nişanı bana onceden haber verin gec kalırsanız son anda ucak biletleri cok pahali sen alirsin bana. Bu arada first classtan asagiya ucmam. Bunun gibi ucu maddiyata dayanan bir suru zirva. O soyluyor arkasindan ben toparlamaya calisiyorum. Para mevzusu degil sevgilim anne babamla bile aramda gecsin istemem. Sevmiyorum cunku.
Kesin donus yaptigi tarihle dugunumuz nerdeyse cakisacak. Bi iki haftadir beni evlendigimizde surekli bize gelecek her sey hepten arap saci olacak korkusu sardi. Bunu ima ediyor cunku konuşmalarında. Benim nihayetinde otuz senelik kuzenim bir sekilde idare ederim ama erkek arkadasim daha fazla katlanir mi bilmiyorum.
Erkek arkadasima da kuzenim aleyhinde tek kelime etmedim ileride ne olur olmaz diye. Uzattikca uzattim farkindayim ama bana bir fikir lutfen. Dogmamis çocuğa don biciyorum belki ama kuzenimi kendimden ve iliskimden nasil uzak tutarim?

Basit espriler ne var bunda

Bence abartmayın gülün geçin

Size gelirim derse de evde yatacak yer yok ki aramızda mı yatacaksın deyin

Bana taktik mi vereceksin deyin sen de bilmezsin deyin yani bel altı vurun

Basit espriler ne var bunda

Bence abartmayın gülün geçin

Size gelirim derse de evde yatacak yer yok ki aramızda mı yatacaksın deyin

Bana taktik mi vereceksin deyin sen de bilmezsin deyin yani bel altı vurun
Iste bir iki olunca tolerans gosteriliyor ama her seyi maddiyata baglamasi cok sıkıcı olabiliyor maalesef. Bir de aramızdaki iliski hem abla kardes gibi hem de evde yatacak yer yok ki diyemeyeceğim sekilde. Ortaligi birbirine katar boyle soylersem :(

Yerinde olsam aileleri devreye sokardım yaptığı hiç hoş değil fitne fesat peşinde olan bir insan ve herşey beklenir ondan :(

Iste bir iki olunca tolerans gosteriliyor ama her seyi maddiyata baglamasi cok sıkıcı olabiliyor maalesef. Bir de aramızdaki iliski hem abla kardes gibi hem de evde yatacak yer yok ki diyemeyeceğim sekilde. Ortaligi birbirine katar boyle soylersem :KK43:

Ee yokk

Bizim evde yok

Tamam var bir yatağımsı ama çok zorda kalınmadan kullanılmaz

Benin misafir odam da yok açılan kanepem de gelip ortamızda mı yatacak

O size takılıyor bazı insanların öyle tarzı vardır parayı falan önemsediğinden değil karşısındaki bu muhabbete bozulur diye yapar tınmayın susar

Back
X