mesafe

Bilgesu1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
4
0
86
Balıkesir
erkek arkadaşım ve ben başka şehirlerde okuyoruz ve 2 yıla yakın bir zamandır beraberiz. son zamanlarda çok sık tartışmaya başladık uzun süre konuşmadık.bu yüzden birbirimizden uzaklaştık.bayram tatili sayesinde tekrar buluştuk aramız düzeldi.ama korkuyorum ya kavga ettiğimiz dönemlerde başka birisine gittiyse? arkadaşlarıyla eve çıktı ve bir arkadaşı arada sınıftan falan kız arkadaşlarını eve getiriyor.erkek arkadaşımda sesini çıkarmıyor.bu durum çok sinirimi bozmaya başladı ona söyledim rahatsız olduğumu ama pek işe yaramadı napmalıyım? :50:

bence bu erkek arkadaşının zihniyetiyle ilgili..
Buna müsade ediyorsa başka konularda da geniş olmalı... Seni endişelendirmek istemiyorum ama yarın öbür gün o gelen kız arkadaş yanında bir diğer kız arkadaş getirirse? Yani ne gerek var ki bu tür şeylere..

Aslinda bunun mesafeyle alakasi yok, ayni sehirde yasadigin sevgilinde cok rahat aldatabilir, bence guvenmelisin, eger seni seviyorsa degil bi kiz on kiz da gelse akli kaymaz, ama icinde varsa emin ol karsi komsunda olsa ruhun duymaz seni aldatirken.

Ben delirirdim böyle bi durumda yaa.Ne demek eve kız getiryor arkadasi.. Ciddi ciddi konus bence ya baska bir yerde kalsın ya da arkadası kız falan getirmesin eve.Allah korusun ya aldatırsa ? Böyle şeylerden uzak tutmaya çalışın bence onu..

Ben delirirdim böyle bi durumda yaa.Ne demek eve kız getiryor arkadasi.. Ciddi ciddi konus bence ya baska bir yerde kalsın ya da arkadası kız falan getirmesin eve.Allah korusun ya aldatırsa ? Böyle şeylerden uzak tutmaya çalışın bence onu..

bende duyunca acayip sinirlendim.bir daha böyle birşey olursa arkadaşyla konuşucam bunu erkek arkadşma da söyledim. :47:

Aslinda bunun mesafeyle alakasi yok, ayni sehirde yasadigin sevgilinde cok rahat aldatabilir, bence guvenmelisin, eger seni seviyorsa degil bi kiz on kiz da gelse akli kaymaz, ama icinde varsa emin ol karsi komsunda olsa ruhun duymaz seni aldatirken.

haklısın yapsa ruhum duymaz. ama sanmıyorum hani yapsa bile bana söyliceğini düşünüyorum bunu içinde tutmaz. ama ynede ufak bi korku var her yaptığından haberim olmuyo hesap sormuş gibi olmakta istemiyrum ama bn sormadan da anlatmıyor.... :50:

Back
X