Iyi geceler arkdaslar
Daha oncede foruma yazmistim tavsiyleriniz almak icin yine dardayim size ihtiyacim var :s
Yaklasik 5 senelik bir ilsikim var gecen eylul ayinda sozlendik, sozlumle aramizda mesafe var kendisi benim oldugum ulkeye gidip gelemiyo bu zamanda kadar devamli bn gidip geldim cunku baska secenek yoktu.
Suan sozluyuz ve bu durum hala devam ediyo ve ben heralde artik kaldiramiyorum. Dusunuyorumda millet sozleniyo sozlusuyle istedigi zmaan istedigi kadzr gorebiliyo ya ben aylari sayiyorum gorusmek icin. Normalde bu ay ailece gidecektik ama olmadi ramazanda geliyo zaten imkani yok ama ben aylar oncesine ozene bozene elbilselerimi hazirladim ama noldu icimde kaldi.
Durum bu oluncada ben asabi oluyorm ve ortalama 10 gundur hergun bu konu hakkinda tartisiyoruz, bu gun artik biktigini bilirti usutune cok gidiyomusum. Ben bunlarin farkindayim ama kendimi control edemiyorm ozluyorum ve ona catiyorum.
Bundan ziyade sozlum oyle bana cok deger veren biri degil, aramiz bozuk oldugu zaman gonlumu almaya calismaz okdar gururlu yani.
artik ne yapicagmi bilmiyorm sagliklida dusenemiyorum
Zaman ayirdiginiz icin tsk ederim