Merhaba kizlar. Bundan 6-7 yıl önce online bir oyun sitesinden biriyle tanıştım. O zamanlar ikimiz de çocuktuk ve eglenceli bir sohbetimiz vardi onunla sohbet etmeyi seviyordum. Ona karşı çok rahattım gerçekte ise sessiz sakin kendi halinde biriydim. Her neyse arkadaşlığımız böyle devam etti ara sıra konuşarak. Benim üniversiteye hazırlandığım sene onun inançsız olduğunu öğrendim. Başta tepkiliydim ama onu anlamaya çalıştım her seferinde de bana göre doğru olani anlatmaya çalıştım. Asıl mesele bu değil. Küçük bir ayrıntı. Bu olayi öğrendikten bi kaç hafta sonra benden hoşlandığını söyledi. Nasıl olacakti hiç görmemiştim, uzaktik ve ben onun sadece sohbetini seviyodum. Bişey diyemedim yine konuşmaya devam ettik ama bu arada bana beni sevdiğini hissettirmeye başlamıştı. Ben de git gide alışıyordum ona. Ve biranda sevgili oluverdik. 5 ay boyunca konuştuk. Fazlaca konuşuyorduk line wahtsapp surekli. Ygs ye 1 hafta kala bana benden sıkıldığını söyleyerek ayrildi. Hic görmediğim birine bağlanmıştim. Beni çok etkiledi. Kötü oldum sınavımı etkiledi belki de. Sınavdan sonra benim yoğun isteğim ve inadim uzerine tekrar konusmaya basladik 1 ay sürdü. sebebide değiştiğini görmemi istiyomus. Bu yüzden tekrar konusmaya baslamis. Bu aralar öyle geçti. Üniversiteyi kazandığımı öğrenmiş. Tebrik etmek için uzun zaman sonra mesaj atti. Tekrar konuşmaya başladık ama öylesine aslinda benim ona içimdekileri söylemenin beni ne kadar incittiğini anlatmam için iyi olmuştu.o da bana gerçekleri soyledi aslinda bana ulaşmadığı için canı yanıyormuş bu yüzden daha fazla bağlanmadan bitirmek istemiş. O çok ince düşünen zeki bir çocuk yorum kabiliyeti çok yüksek beni en cok etkileyen de bu.bana değer verdiğini biliyorum bana hiç kötü bi sözü olmadi gercekten iyi biri sadece ikimizi mahveden mesafeler ...universitede ki arkadaşlarıma onu anlattigimda inancsiz biriyle nasil gönül bağı kurabiliyosun dediler.aslinda ben onunla ciddi düşünsemde onun inancsiz olmasi büyük bir engel? Neyse Ben üniversitede yeni insanlarla tanistim. Iclerinde benden hoslanan insanlar oldu. Ama ben bi türlü ona takıntım dan vazgecemiyorum. Surekli tanıştığım insanlarla kiyasliyorum. Onlarinda onun gibi olmasını istiyorum. Bu yüzden de ilişkim olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum? Bu takıntımi nasil birakcam bilmiyorum. Ve onun yanina gitmek istiyorum bir kere olsun görmek istiyorum. Ama bunu benim yapmami istemiyor arkadaslarim o neden gelmiyor diyorlar sizce ne yapmaliyim ona karsi takintimi nasil yenebilirim gitmelimiyim yanina? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.