Mesafeler aşka engel mi

Gerçek aşk varsa ortada mesafe falan aşılır her koşulda her şartta diyorum ben ..
Çünkü 7.senemize gireceğiz :nazar::nazar: Bizde uzaklıgın asıklarıyız ...

Yeter ki aşk olsun :16::16:
Saygı olsun,sevgi olsun ..

Son düzenleme:
mesafeler aşka benim gözümde şahsen engel değildir ben farklı sevdiğim insan farklı bir şehirdeydi ben 6 yıl hiç kimseyi sevmedim bile çokta acı çektim gerçi olmadı çünkü istenilmeyen taraftım çünkü mesafeleri sorun etti ama o benim gözümde gerçek seven değildi çünkü ben gerçek seven olarak hiçbirşeyi dert etmedim ama işte sevmeyene herşey sorun olduğu gibi bu da sorun..

bi zaman sonra evet..bi sonu olmalı mesafenin..sabır tükeniyor bi yerden sonra..ama imkansız diyemem uzaktanda pek ala yaşanır aşk ...aşkı yaşadığın kişiye göree

yok hemşerim,söz konusu aşk ise mesafe falan bahane:34:
gerçekten aşık oldu mu insan; burda anlatıldığı gibi
ne mesafe dinler ne para pul dinler ne de başka bişi...
o bahsedilenler ancak bizim istemeyişimi simgeleyen
bahaneler olarak kalıyor sadece...:26:

Böyle bir ilişki yaşamadım, fakat sanırım yeri geldiğinde engel olabiliyor.
En yakın arkadaşlarımdan birisi yaşadı "uzak mesafeli" bir ilişki.
Sonuç olarak ayrıldılar. Gereksiz kıskançlıklar, uzaklığın getirdiği paylaşım eksikliği, aşırı hasret - özlem vs..
Bütün bunlar unsur oldu tabii ki.

Benim kendi düşüncem ise gerektiği kadar bir birini tanıyamama eksikliği doğuyor bence.
Birlikte geçirilen zaman ve paylaşılanlar karşındaki insanı en iyi şekilde tanımana vesile oluyor.
Hele bir de farklı şehirlerde oturma gibi bir durum söz konusu ise, bu paylaşımlar ister istemez azalıyor.
Sadece telefon görüşmeleri, mesajlaşmalar, internetten yazışmalar vs. yeterli olamayabiliyor.
Ama bu şekilde ilişki yaşayıp, çok güzel sonlanaları da görüp duymuşluğum var.. Ben şahsen başaramazdım sanırım. O yüzden onlara sonsuz saygı duyuyorum :)

Uzakta olmak zaman zaman sorun yaratsada, ortada gerçek bir aşk varsa aşılamayacak sorun yoktur diye düşünüyorum :16:

en uzak mesafemız askerlıkdı oda okdr guzeldıkı o zamanda o uzaklıkdan bıle tutkuyla sewmek cok baskaydı

evlenmeden yaklaşık 1.5 sene çıktık...12 saat mesafedeydik birbirimize çok yıpratıcı bi durum...uzaktan bi ilişkiyi yürütmek çoook zor ...daha uzasaydı kaldırabilirmiydim bilmiyorum...ama tabi herşey gibi her aşk gibi güzel yönleri de var...

evlenmeden yaklaşık 1.5 sene çıktık...12 saat mesafedeydik birbirimize çok yıpratıcı bi durum...uzaktan bi ilişkiyi yürütmek çoook zor ...daha uzasaydı kaldırabilirmiydim bilmiyorum...ama tabi herşey gibi her aşk gibi güzel yönleri de var...

cnm yat kalk haline şükret bence..ben kaptan eşiyim 3.5 -4 ay görmediğim oluyo..seferlere çıkıyor ama aşkımız çok canlı hasret aşkı hiç öldürmüyo..kaptan eşleri sohbete vira topiğine gelirsen yazılanları okursun..mesafelar aska engel değil tam tersine güçlendiriyor..tabi eğer iki tarafta birbrini seviyorsa ve bağlıysa

Bizde farklı şehirlerde aşk yaşadık. Evlilikle sonuçlandı. Gerçekten seviyor iseniz beraberinde sabırlıysanız, mutlulukla sonlanır derim ben:29:

Elbette ki zorlukları var ama asla engel değil.
Aşka ne engel olabilir ki mesafeler engel olsun?
Aşk engel tanımaz...
:16:

bizde şimdilik değil. 1 seneye yakın oldu.
daha önce de engelini görmedim, uzun ilişkim olmuştu uzakta.

aşk olcak aşk.. canım sevgilimle kışın haftada sadece 2 gün görüşüyoruz haftasonları şehir dışında okuduğum için bi hafta o geliyo bi hafta ben, hiç sorunumuz olmadı hatta ilişkimizin ilk dönemlerinde bağlılığımızı ve sevgimizi dahada arttırdığını düşünüyorum cok özledik hala özlüyoruuuz özlüyorumm:/

Back
X