Merhaba kizlar.10 aydir suren bir iliskim var.Ve soyle ki guven meselesi yuzunden kalbimi hayatima kolay kolay birisini almayan birisiyim.Ilk defa bu denli bir erkege guvendim.Ilk defa sevgisinden bu kadar eminim.Ama gelin gorun ki aramiza mesafeler girmeye basladi.Evet mesafeler aska engel degil yalniz bu durum belli bir sure icin.Kendisi baska sehirde yasiyor yeni okuldan mezun oldu ve mecburen ailesinin yanjnda calismak zorunda aslinda 4yillik istiyorduk istanbula gelmesi icin fakat kazanamadi.Ve sanirim bu gidisle 1 sene boyunca orda kalicak gibi gozukuyor ve en onemli sorun surdaki aramizda yol saati cok uzun 19 saat gibi birsey.Surekli tatili olmayacagina gore 5 6 ayda bir gorucem sanirim.Zaten 5 aydir ondan uzagim ama iliskimiz dedigim gibi sorun olmuyorda.ozlemden dolayi ofkelenmelerim disinda.bilmiyorum kizlar 1 bucuk aydir telefonu bozuk her gun kardesinin telinden konusuyorz dun mesela hastaydim haberide vardi mesajta dedom ki gelis tarihin belli oldumu cevap vermedi hala bu saate kadar ortada yok.ve hastayimm! Gecenim bi yarisi hastanedeydom ve.hicbirindem haberi bile yok.O boyle yaptikca bunlar benim ayrilmam icin bahane oluyor.Ama yapamiyor.Bu zamanda zaman bu kadar kotuyken ikimizinde duygulari bu kadar gercekken bitirmeyi hic itemiyorum.Ama yaptiklarini gorunce bilmiyorum kafam karisiyor.Zaten hic biseye inancim kalmadi.ne aska ne sevgiye.ne dostluga.kac kardes dedigim insan yok hayatimda.Simdiki asklari goruyorsunuz zaten.Buda cikarsa hayatimdan sanirim gelecegi bu konuda umutlu bakmicam artik..Kizlar fikirlerinizi soylersiniz cok sevinirim.