• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafelerin ayirdigi ya da ayiramadigi ask hikayelerimizi paylasalim!

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Hep merak ederim bizim gibi kac kisi vardir kimbilir diye.. Evet ilk ben basliyorum. 3 yil ciktik 5 ay once ayrildik 5 yil bekleyemem dedi ayrildik hala seviyoruz birbirimizi konusuyoruz telefonda bir tek onun sesi iyi gelir bana o da mutlu oluyo biliyorum :) belli mi olur belki yeniden baslar askimiz :5:

biz 5 yıl 9 aydır uzaktan yürütüyoruz ilişkimizi...mesafeler bizi ayıramadı..çok şeyi aştık üni dir askerliktir iş bulmadır derken işte bu zaman oldu..çok zor bir ilişkiyi uzaktan yürütmek..nasip olursa mayısta da evleniyoruz..sabır ve büyük bir sevgi her şeyin üstesinden geliyor..ama dediğim gibi büyük bir sabır lazım...

biz 5 yıl 9 aydır uzaktan yürütüyoruz ilişkimizi...mesafeler bizi ayıramadı..çok şeyi aştık üni dir askerliktir iş bulmadır derken işte bu zaman oldu..çok zor bir ilişkiyi uzaktan yürütmek..nasip olursa mayısta da evleniyoruz..sabır ve büyük bir sevgi her şeyin üstesinden geliyor..ama dediğim gibi büyük bir sabır lazım...

nazar degmesin canim :nazar: evet kesinlikle sabir ve guven isi.

Back
X