Mesafeli ask :( yarim edin ltf :(

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
selam kizlar

ben almanyada yasiyorum sevgilim türkiyede. ben 5-6 ay önce türkiyedeydim ve bulustuk sevgilimle 5 saat falan cok güzel vakit gecirdik..
basta hersey cok iyidi ben almanyaya döndügümde yine cok iyidi aramiz sürekli konusurduk falan ama artik sanki benden sogudugunu hissediyorum cok fazla konusmuyoruz acaba sıkıldımı benden. ona güveniyorum aldatacagini düsünmüyorum ama akrep burcuyum cok süpheciyim.. ayrilmakta istemiyorum böyle sacma bir neden yüzünden yardm edin kizlar

bu arada bizim iliskimiz arkadasliktan aska dönüstü iliskiden önce 2 sene arkadastik :s

biz de 2 sene arkadaşken aramzdaki muhabbet aşka dönüştü ve bizde de mesafe söz konusu 550 km kadar başta ilişkinin heyecanıyla aranızda o kadar yüksek eneji varmştır ama zamanla taşlar oturunca o heyecan yerini sakinliğe bırakıyor. ben de aynı şey olunca sıkıldığını sanmıştım hep soruyordm mesafe zor mu geliyor yapamıyor muyuz acaba diye çocuk bıkmştı bu sorulardan ama şimdi bu düzene alıştık en kötü ihtimal haftada 2-3 kez nette konuşuyorz. yani eğer sana davranşlarında çok anormal bi değişim yoksa sıkıldığını düşünme derim hele ki o sıkılmadğını söylüyorsa güven aranzdaki bağa

aynen canim ya beni anlatiyosun suan :) hergün soruyorum bende oda bu sorularimdan sıkılmaya basladi artik kavgaya falan dönüsüyo :) bir anormallik yok ama dedigim gibi cok süpheleniyorum bu gibi durumlarda bence biraz abartiyorum.. aslinda onun gibi yapmaliyim biraz umursamaz davranirsam belki o daha yakin davranir.. of bilemiyorum bu siralar cok karisigim ne yapacagimi bilmiyorum en iyisi zamana birakmak cünkü seviyorumda ..

canım benim ayrılma zaten durduk yere belki çok güzel sonuçlanıcak bişeyi elle tutulur bir sebep yokken bitirme çok da sıkma bu sorularla madem kaçırma enişteyi o da umursamaz değildir sadece bi süre sonra monotona bağlıyor haliyle normal davranışı, bi de mesafeli olunca daha da zor oluyor sanki gözden ırak gönülden ırakmş lafı doğru diye düşünüyorsun ama böyle olumsuzlukları sil aklından :) güzel şeyleri düşün onunla ilgili aranzdaki enerjiyi yüksek tutmaya bak hayırlısıysa tez zamanda kavuşmanız dileğiyle ne diyeyim

cok tsk ederim canim icimi rahatlattin gercekten.. simdilik ayrilmayi düsünmüyorum bakalim zaman ne gösterecek :)

bende sana yardimci olayim :)) bildigin gibi benim sevgilimde türkiyeden, bende daha 3 hafta önce gittim türkiyeye hersey okadar güzeldi ki.. buraya dönünce degisiyo hersey haklisin. beraber olunca hic sorun olmuyor ama mesafeler insanin canini cok skiyor ve tartismalar cikabiliyor.. bizde 3 sene evvel cikmistik daha cocuktuk ayrildik sonra ve sonra yine beraber olduk :) askere gidicek hayirlisiyla sonra sözlenmeyi düsünüyoruz :) sen hic üzme kendini hepsi mesafeden oluyor inan bana

evet birlikte oldugunda birde zaman su gibi akip geciyor hic anlamiyosun nasil gectigini 5 saat bize 5 dakika gibi geldi :)
mesafeden oluyor evet cünkü burdan ne yaptigini görmüyorum icim huzursuz oluyor..
senin icinde sevindim canim hayirlisi olsun.. seninkide zormus simdi mesafeye bir mesafe daha katiliyor askere gidiyor :)

off aynen sorma ( bide doguya gidicek büyük ihtimal naparim bilmiyorum.. sen 5 saatligine günü birlik bi kacamak mi yapmistin türkiyeye :) benimde öyle bi niyetim var para biriktirip sabahtan ucakla gidip aksam geri dönmek istiyorum

allah sabir versin canim ..
haha evet bizimkisi $öyle oldu ben ailemle antalyadaydm tatilde bir otelde oda antalyaya geldi ben denize yüzmeye gidiyorum diye ciktim sonra 5 saat yok oldum
simdi yine bir arkadasimla istanbula gitmeyi düsünüyorum 1 haftaligina arkadasim orda baska bir arkadasiyla bulusacak bende askimla buluscam ins bakalim böyle bir düsüncem var ama riskli.. ama senin düsüncen daha riskliymis günlük gidip gelmek

evet cok riskli hemde firsat kollucam hemen o ani bekliyorum

hayir canim ya 3 yil olacak nerdeyse ama bazen yeterince tanimadigimi düsünüyorum
öyle hemen evlenip snra bikmaktansa böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…