• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeliyim

cocochanelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
347
530
53
herkes konu açıyor benim derdim de bu mesafeliyim. soğuk ya da havalı hiç değilim ve öyle görünmem de. sadece sessiz ve durgun görünürüm. nişanlımın ailesini aramakta bile zorluk çekiyorum. ne gerek var diyorum, rahatsız edermişim gibi geliyor, ne konuşacağımı bilmiyorum, ama onlardan biri ararsa çok rahat konuşuyorum.
biraz girişken olmak istiyorum.
samimi olmak istiyorum ama olamıyorum, çok içtenimdir ama yansıtamıyorum. soğuk ve sinsi gibi görünüyorum sanırım.
oysa sadece durgun ve yorgunum :KK70:

Hırsız değilsin arsız değilsin. Nişanlının ailesini aramaktan daha zor ne olabilir zaten. Konuşacak bir şey yok, görev icabı arıyorsun. Her iki tarafta bunu biliyor. Yapmacık olabiliyor, sahte olabiliyor. Rahatsız olman çok normal.

bu sizin kendi kafanızda bitirebilceğiniz bir şey . nişanlınız bunu biliyorsa zaten problem olmaz. siz de aramaya çalışın nasılsınız , iyi misiniz diye zaten devam eder :confused:

Onlara karşı öyle olmak daha iyi boşver.
Nasıl alıştırırsan öyle gider. Çok yüz göz olmaktan iyidir.

ya işte bilinçli yaptığım böyle yaparsam ilerde böyle olur dediğim bir şey değil, planlı değil yani, sadece ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. yanlış anlıyorlar biliyorum ama ne yapayım istemsizce mesafe koyuyorum arama.

bu sizin kendi kafanızda bitirebilceğiniz bir şey . nişanlınız bunu biliyorsa zaten problem olmaz. siz de aramaya çalışın nasılsınız , iyi misiniz diye zaten devam eder :confused:
problem oluyor ama sanki ben yaklaşmıyormuşum sevmiyormuşum, ilgilenmiyormuşum gibi geliyor. nişanlım anlıyor ama o da problem yapıyor bazen.

karakter meselesi.. yüzlerine canım cicim görünüp arkalarından kötü konuşmuyorsunuz ya.. bence olduğunuz gibisiniz ve bu en güzeli ..

asla tek kelime kötü konuşmamışımdır, ne yüzlerine ne arkalarından. olduğum gibiyim ama sanki daha cıvıl cıvıl tercih ederlerdi gibi geliyor ama yapamıyorum.

asla tek kelime kötü konuşmamışımdır, ne yüzlerine ne arkalarından. olduğum gibiyim ama sanki daha cıvıl cıvıl tercih ederlerdi gibi geliyor ama yapamıyorum.

ben de karakter olarak böyleyim.. karşı taraf bir beklenti içine girebilir tabi ki arasın, sorsun, sıcakkanlı davransın vs ama siz bunu bir iki kere anca zorlamayla yaparsınız fakat karakter olarak yine devamı gelmez. onlar da zaten sizi tanıdıkça öyle bir yapınızın olmadığını anlarlar. kimsenin beklentisine göre değişmeye zorlamayın kendinizi, neyseniz o. sizi öyle sevsinler.

Back
X