Mesaj atmalı mıyım

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Merhaba kurstan biriyle tanıştım daha öncede konu açmiştim birisi var ilgimi çekiyor ne yapayım? diye. O kişiyi Instagram dan ekledim. Deli cesareti geldi. Ve o da dm den msj attı. Kısacık bir konuşma oldu ve havadan sudan bir konuşmaydı.sevgilisi yok gibi görünüyor. Şimdi ben ne yapayım beklemeli miyim yoksa msj atma sırası bende mi? Kurs bitti bu arada onu bir daha görme konuşma imkanım yok. Not:Amacım tanımak yürümek değil 😄

Bir yanlışı yok ama ben ekledim instagrama şimdi birde msj atınca bu kız bana sardı iyice der belki.

Yani genelde bir taraf konuşmak istemezse bunu söyler, iletişim biter. Bu kadar anlam yüklemeye gerek yok ki. Zaten mesaj atınca konuşmalarından anlarsınız yazdığınız için tepkisini, ona göre devam edersiniz.

Merhaba kurstan biriyle tanıştım daha öncede konu açmiştim birisi var ilgimi çekiyor ne yapayım? diye. O kişiyi Instagram dan ekledim. Deli cesareti geldi. Ve o da dm den msj attı. Kısacık bir konuşma oldu ve havadan sudan bir konuşmaydı.sevgilisi yok gibi görünüyor. Şimdi ben ne yapayım beklemeli miyim yoksa msj atma sırası bende mi? Kurs bitti bu arada onu bir daha görme konuşma imkanım yok. Not:Amacım tanımak yürümek değil 😄
Kurs da bitmiş nasıl olsa bir daha görmeyeceksin ben olsam atardım

Bir mesajla en azından tavrını yoklayabilirsiniz. Sonuçta birbirinizi tanımak istiyorsanız bir fırsat olmalı.

Back
X