Mesaj konusunda bilgi verirmisiniz ?

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
arkadaşlar çok büyük dert değil benim ki öğrenmek istediğim bir şey.

bi mesajı 3 kişye toplu olarak gönderdim içinde sevgilim de var kendisi nokia lumıa kullanıyor ve direk sorduğu sey diğer mesajları kimlere gönderdin dedı ve numaralarına kadar söyledi. diğerleri kardeşim ve sevgilisiydi zaten ama bu nasıl olur. telefonun özelliğinden mi görebiliyor ?

arkadaşlar çok büyük dert değil benim ki öğrenmek istediğim bir şey.

bi mesajı 3 kişye toplu olarak gönderdim içinde sevgilim de var kendisi nokia lumıa kullanıyor ve direk sorduğu sey diğer mesajları kimlere gönderdin dedı ve numaralarına kadar söyledi. diğerleri kardeşim ve sevgilisiydi zaten ama bu nasıl olur. telefonun özelliğinden mi görebiliyor ?

aveada bi özellik var netten ayarlanıyo kimlere mesaj gönderiyosan nette numaraları çıkıyo ona mesaj olarak geliyo belki onu yapmıştır seni takip etmek için

Son düzenleme:
aveada bi özellik var netten ayarlanıyo kimlere mesaj gönderiyosan nette numaraları çıkıyo ona mesaj olarak geliyo belki onu yapmıştır seni takip etmek için

Çüşş.. Sevgilin seni mi takip ediyo yani gizliden, bide hesap soruyo ha.. Hiç hoş değil :20:

sevgiline keske bi sorsaydın nasıl görebildiğini hiç duymamıştım böyle bşy

bu özellik sadece avea içinmi geçerli çok mrk ettim

kızlar benim de net bi bilgim yok ama şimdi araştırıp size bilgi vercem ama bence hiç hoş bişey değil :10:

kızlar arkadaşım sevgilisinin numarasıyla online işlemlere abone olmuş ama onun telefonuna şifre gibi bişey geliyo yani sevgilisinin teli kendisindeyken yapmış bunu şifreyi almış işte online işlemlerde hangi numayaı saat kaçta aramış kime mesaj atmış detaylı olarak takip ediyodu ki şüphelerinde haklıymıs aldatıldığını öğrendi:20:

http://www.avea.com.tr/web/Destek/o...eriniz/AveaOnlineIslemlerdeYapabilecekleriniz

Son düzenleme:
kızlar arkadaşım sevgilisinin numarasıyla online işlemlere abone olmuş ama onun telefonuna şifre gibi bişey geliyo yani sevgilisinin teli kendisindeyken yapmış bunu şifreyi almış işte online işlemlerde hangi numayaı saat kaçta aramış kime mesaj atmış detaylı olarak takip ediyodu ki şüphelerinde haklıymıs aldatıldığını öğrendi:20:

Nereden abone olurum? | Avea Destek

bak bu bilgi çok ilişki sallar du bakalım az kurcalıcam:6:

kızlar bence bulaşmayın valla şüphe insanı yiyip bitiren bi duygu çok fazla şüpheleniyosanız kesin aldatıyo diyosanız yapın ama durduk yerede bunu yapmayın eşiniz sevgiliniz farkederse size karşı düşünceleri değişebilir ve ilişkiniz çok darbe alır:41:

Nereden abone olurum? | Avea Destek

canım ama hatta türkcell avea değil ki...

kızlar bence bulaşmayın valla şüphe insanı yiyip bitiren bi duygu çok fazla şüpheleniyosanız kesin aldatıyo diyosanız yapın ama durduk yerede bunu yapmayın eşiniz sevgiliniz farkederse size karşı düşünceleri değişebilir ve ilişkiniz çok darbe alır:41:

bencede canım şüphe yoksa yapmayın derim.

Vodafone'nda da var bu özellik kızlar. Şifreyle giriş yapıyorsun ve güncel görüşme detayı çıkıyor :)

Back
X