- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
konu halledildi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske bana da gecde olsa mesaj atan bırı olsa
sevgılı demıyorum ama su telefon bı gunde calsın yahu, yada reklam dısında bı mesaj gelsın Allah rızası için
ailesinin yanında msj atmaktan hoşlanmıyordur ya da istese bile ailesi laf ediyorsa oda atamıyordur bence bukadar üstüne düşme erkekler sıkıya gelemiyo tabiki fazlada salmamak lazım dengede tutmak gerekiyo işleri
Ya evet arkadaşlar ben çok sinirleniyorum açıkcası geç mesaja. Birde önceden böyle değildi. Gayet rahattı. Son 2 seferdir böyle oldu. Ve şuan küsmüyüz ayrıldıkmı bilmiyorum 3 saattir mesajlaşmıyoruz. Telefonda kavga ettik. Arama lütfen dedi. Bende aramıyorum. Yani ablasına gidiyor bazen yani herakşam. Ama o an ne yaptığını bildiğimden sesim çıkmıyor. Bazen 1 saatte 1 mesajı anca atar ama yinede sesim çıkmaz çünkü bilirim ki işi var. Ama kendisinede söyledim. Bana mesaj attığın an seni uygunsun olarak algılıyorum ve böyle yapman beni sinirlendiriyor diye. Bugün tam gönlümü aldı hop gene aynısını yaptı. Bi yandan diyorum bu adam daha geçen gün ablasıyla beni görüştürdü, ablasını bir konuda bana açıklama yapmaya zorladı ( ablasıyla aramızdaki bi şakaya biraz alınmıştım ) Her akşam elinde bana değişik değişik hedaiyeler alıyo, camdan gösteriyo. Ama neden böyle. Buna akıl sır erdiremiyorum. Hani geç yazdığı sırada dese, aşkım ailemle oturuyorum sohbet ediyoruz diye, tamam dicem. Anında sesimi kesip oturucam. Ama yok o da yok..