Mesaj Neden Geç Atılır

genelde erkekler ailelerinin yanında dünyayı unuturlar..benimki de öyleydi annesinin yanında konuşamazdı,ewe gittiği zaman çok kısa ve günde 1-2 kez konuşurduk..bi arkadaşım da aynı sorundan muzdarip..sanırım hepsi böyle..peki bundan önce nasıldı ki..yeni mi geç cwp wrrmeye başladı..bir de abisine kız bakıyolar demişsin belki çok uygun bi ortam değil mesaj atmaya..

Mesajlarınıza yanıt veriyor diye mutlu olacağınıza 5-10 dakika geç yazıyor diye öfkeden deliye dönüyorsunuz neredeyse.:umursamaz:

Çocuğun başka işi gücü yok mu ki ? Tek meşguliyeti siz de değilsiniz.Böyle üstüne giderek kendinizden soğutursunuz çünkü erkekler fazla sıkıya gelmekten hoşlanmazlar .

geçerli sebeplerini söylemiş..

belki mesaj yazmaktan hoşlanmıyordur , tepkisini bu şekilde dile getiriyor olabilir :icecream:

canım kusura bakma ama sen bu çocugu kaçıracaksın 15 dkda bir cevap yazıyor diye kızılır mı ya kendine gel bak kendine zarar veriosun annenede kızdım yani aklına başka şeyler sokuyor sence onada kız baksalar görücüyüde gittigi evde sana mesajmı atar
bence sen biran önce takıntılarından vazgec yoksa kaçacak bu çocuk

arkadaslar haklisiniz da
Cocuk zaten müsait oldugunda yaziyormus kiza
yani "isim bitti uygunum suan mesajlasabiliriz" seklinde.
e demekki müsait mesajlasmaya
bende sinir oluyorum acikcasi 15/20 dakka sirf bi mesaj beklemek icin,
hadi tamam ben mesaji hizli yaziyorum 10 saniyede cevap gönderebilirim rahatlikla.
5 dakkaya bile okey derim ama 15 dakkada bi msj icin beklemek benide asiri sinirlendirirdi..

bende ayni tepkiyi gösterirdim acikcasi

keske bana da gecde olsa mesaj atan bırı olsa
sevgılı demıyorum ama su telefon bı gunde calsın yahu, yada reklam dısında bı mesaj gelsın Allah rızası için

Ya evet arkadaşlar ben çok sinirleniyorum açıkcası geç mesaja. Birde önceden böyle değildi. Gayet rahattı. Son 2 seferdir böyle oldu. Ve şuan küsmüyüz ayrıldıkmı bilmiyorum 3 saattir mesajlaşmıyoruz. Telefonda kavga ettik. Arama lütfen dedi. Bende aramıyorum. Yani ablasına gidiyor bazen yani herakşam. Ama o an ne yaptığını bildiğimden sesim çıkmıyor. Bazen 1 saatte 1 mesajı anca atar ama yinede sesim çıkmaz çünkü bilirim ki işi var. Ama kendisinede söyledim. Bana mesaj attığın an seni uygunsun olarak algılıyorum ve böyle yapman beni sinirlendiriyor diye. Bugün tam gönlümü aldı hop gene aynısını yaptı. Bi yandan diyorum bu adam daha geçen gün ablasıyla beni görüştürdü, ablasını bir konuda bana açıklama yapmaya zorladı ( ablasıyla aramızdaki bi şakaya biraz alınmıştım ) Her akşam elinde bana değişik değişik hedaiyeler alıyo, camdan gösteriyo. Ama neden böyle. Buna akıl sır erdiremiyorum. Hani geç yazdığı sırada dese, aşkım ailemle oturuyorum sohbet ediyoruz diye, tamam dicem. Anında sesimi kesip oturucam. Ama yok o da yok..

sevgilinize de abisiyle beraber kız bakılıp bakılmadığını mesaj atma sıklığıyla ölçmeye kalkıyorsanız zaten sorun var demektir.

elinde sürekli cep telefonuyla erkek arkadaşını kontrol eden (ettiğini sanan)ve en ufak bir mesajı ilgi göstergesi kabul eden kızlardan olmadığınızı sanıyorum.

bence çok fazla beklenti içine giriyorsunuz, değmeyen biri için...

alemsiniz valla milletin icinde sürekli elinde tel mesaj yazmak hos bir davranismi sizce belliki yaninda birisi varken size cvp veremiyor yanliz kalincada hemen cvp yaziyor böyle ufacik pireyi deve yapmaya degermi hc

Peki ben ne yapayım şimdi? Buna sinir olduğumu söylediğim halde ısrarla yaptı. Önce gönlümü aldı sonra gene yaptı. Ya birde anlamadığım bişey var. Bana mesaj attığında uykusunun olduğunu söyledi. Bana mesaj attıktan 2 dk sonra mesaj attım ve dalmışım aşkım dedi. Bir insan bu kadar kısa sürede dalabilir mi? Dalabilirse benmi hatalıyım? Hatalıysam sizce geri adım atayımmı?

ailesinin yanında msj atmaktan hoşlanmıyordur ya da istese bile ailesi laf ediyorsa oda atamıyordur bence bukadar üstüne düşme erkekler sıkıya gelemiyo tabiki fazlada salmamak lazım dengede tutmak gerekiyo işleri

neden olmasın ki canım??
belki çok uykusu geldi tecrübe ile sabittir bu konu özellikle annemden biliyorum...

sana söyleyeyim canım bu olay üstüne bu çocuk 2haftaya yine yanına gelmekten sıyıracak bu defa bahaneside olmayak haberin olsun:2:

Ya evet arkadaşlar ben çok sinirleniyorum açıkcası geç mesaja. Birde önceden böyle değildi. Gayet rahattı. Son 2 seferdir böyle oldu. Ve şuan küsmüyüz ayrıldıkmı bilmiyorum 3 saattir mesajlaşmıyoruz. Telefonda kavga ettik. Arama lütfen dedi. Bende aramıyorum. Yani ablasına gidiyor bazen yani herakşam. Ama o an ne yaptığını bildiğimden sesim çıkmıyor. Bazen 1 saatte 1 mesajı anca atar ama yinede sesim çıkmaz çünkü bilirim ki işi var. Ama kendisinede söyledim. Bana mesaj attığın an seni uygunsun olarak algılıyorum ve böyle yapman beni sinirlendiriyor diye. Bugün tam gönlümü aldı hop gene aynısını yaptı. Bi yandan diyorum bu adam daha geçen gün ablasıyla beni görüştürdü, ablasını bir konuda bana açıklama yapmaya zorladı ( ablasıyla aramızdaki bi şakaya biraz alınmıştım ) Her akşam elinde bana değişik değişik hedaiyeler alıyo, camdan gösteriyo. Ama neden böyle. Buna akıl sır erdiremiyorum. Hani geç yazdığı sırada dese, aşkım ailemle oturuyorum sohbet ediyoruz diye, tamam dicem. Anında sesimi kesip oturucam. Ama yok o da yok..

yani mesajı geç yazdı diye ayrıldığınızı falan mı düşünüyosun?
bir ilişki bu kadar basit bitebilir mi? :olmaz:
3 saattir de mesajlaşmayabilirsiniz 5 saatte. belli ki çocuğun işi var. her an her şeyi sana rapor etmek zorunda mı?

büyütüyosun canım bence...
iyi çekiyosunuz birbirinizi şakkıdı

Back
X