• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajları gösterdim

calikusucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
O sizin özel hayatınız ben karışamam isterseniz gerekli merciye şikayet edin deyip beni siz zaten atanacaksınız biz yolumuza başka öğretmenle devam edecegiz deyip işten çıkardı, hani her şey halloluyordu arkadaşlar? Hiçbir şey düzelmez demiştim ben size. Ben isimden oldum o devam ediyor işte... Güncelleme Kızlar iyi geceler öncelikle ben hiç kimseyi suçlamadım, suçlayacak birisi de değilim öyle anlaşılmış, hepinizden özür dilerim aksine teşekkür ederim, destek olduğunuz ve yol göstermeye devam ettiğiniz için. Ben sadece bazen bazı şeylerin işlemediğini göstermek istedim, affedersiniz ama kadın c*nayetlerinin sebebini nedeni katilini bulamıyorlar bakınız( Rojin olayı), 2 yıl rahat yatıp çıkıyorlar. Polise sikayet etmedim, ama edeceğim, ne olursa olsun. Kimseye bu sapkınlığı yapamayacak, burayı guncelleyeceğim

Son düzenleme:
O sizin özel hayatınız ben karışamam isterseniz gerekli merciye şikayet edin deyip beni siz zaten atanacaksınız biz yolumuza başka öğretmenle devam edecegiz deyip işten çıkardı, hani her şey halloluyordu arkadaşlar? Hiçbir şey düzelmez demiştim ben size. Ben isimden oldum o devam ediyor işte
İşe iade davası açabilirsiniz

Yani sarkıntılığa göz yumacak haliniz yoktu..rızkı veren Allah. Başka kapı açılır. Müdür yerine sarkıntılık yapan adaminuyarip şikayet ederim dedi iz mı oncesinde. Müdür yerine direkt ona deyip devam halinde soylenebilirdi. Daha rahatsız edici ise zaten savcıya şikayet artık.
Ama tüm yolları denediniz ve müdüre soylemeniz gerektiyse artık müdür karaktersizligidir. Yeni siiniz daha iyi olur umarım ve ins atanjrsiniz

O sizin özel hayatınız ben karışamam isterseniz gerekli merciye şikayet edin deyip beni siz zaten atanacaksınız biz yolumuza başka öğretmenle devam edecegiz deyip işten çıkardı, hani her şey halloluyordu arkadaşlar? Hiçbir şey düzelmez demiştim ben size. Ben isimden oldum o devam ediyor işte
Bu işin peşini bırakmayın bence. Meb ve cimere şikayet edebilirsiniz. Bu okul devlet okulu muydu?

Biz mi suçlu olduk şimdi? Orada tacize uğramaya devam etmek daha mı iyi olurdu?
Müdürü de, o rezil herifi de şikâyet edeceksin şimdi gereken her yere, okuldan tanıdığın herkese de durumu anlatacaksın, en azından huzursuz olacaklar.

Konu ne konu???

Tacize uğramayı kabul mü edecektin?
Git milli eğitime cimere şikayet etsene. Adamdan tacizi için karakola şikayetçi olsana.
Bu pasiflikle öğretmenlik nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına

hani her şey halloluyordu arkadaşlar? Hiçbir şey düzelmez demiştim ben size. Ben isimden oldum o devam ediyor işte
Şu söylemleriniz buradaki arkadaşları suçlarcasına olmuş ve yanlış. Geçmiş konunuzu bilmiyorum ama sanırım okulda sizi rahatsız eden bir öğretmeni şikayet ettiniz ve müdürünüz sizi kovdu.
Hanımefendi tacize susup oturacak mıydınız, sizi kovacaklarını bilseydiniz de? Öğretmensiniz, yol gösterici olmalısınız ama en çok da hareketleriniz ile örnek olmalısınız. Azıcık güçlü durun, dik durun. Allah elbet başka bir kapı daha açar size. Ama onlarında yanına bırakmayın. Gerekirse Cimer'e ve MEB'e şikayet edin ve bu olayın peşini bırakmayın.

Kime ne olmuş 🤔 gene banlıyken olmuş birseyler

Niye cevap vermiyorsun?
Sana o kadar destek çıkıldı, milleti azarlamaya, suçlamaya gelmen şaka gibi. Susup göz yumsaydın madem? Özür dileriz sınır çizmen, dik durman, kendini koruman ve hakkını araman için teşvik ettiğimiz için.

O zaman tacize göz yumsaydın bacım Allah Allah herkes sana ne yapman gerekiyorsa onları söyledi etti şimdi suçlu doğruları söyleyen mi oldu yapmayın Allah aşkına yaa kendinize gelin
Siz de bi eğitimcisiniz neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsunuz elbet

İyi madem tahrik edici foto atsaydın o zaman arkadaşım git heryere şikayet et bu adam durup duruken senden böyle bir foto nasıl istiyor iyi akşamlar bana tahrik edici foto mu at diyor?

Back
X