C croscu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2011 1 0 36 İzmir 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi croscu #1 Arkadaşlar 48 yaşındayım. 10 gün önce kolpotomi (sistosel ve rektosel) yani idrar torbası tamiri operasyonu geçirdim.Ameliyat vajenden yapıldı .Önceden idrar kaçırmıyordum ameliyatın bugün 11.günü iyileşemedim.Bu ameliyatı yaptıranlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim sağlıklı günler.:44::44:
Arkadaşlar 48 yaşındayım. 10 gün önce kolpotomi (sistosel ve rektosel) yani idrar torbası tamiri operasyonu geçirdim.Ameliyat vajenden yapıldı .Önceden idrar kaçırmıyordum ameliyatın bugün 11.günü iyileşemedim.Bu ameliyatı yaptıranlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim sağlıklı günler.:44::44:
H Huzurluinsan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 187 102 33 38 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi croscu #2 croscu .!.: Arkadaşlar 48 yaşındayım. 10 gün önce kolpotomi (sistosel ve rektosel) yani idrar torbası tamiri operasyonu geçirdim.Ameliyat vajenden yapıldı .Önceden idrar kaçırmıyordum ameliyatın bugün 11.günü iyileşemedim.Bu ameliyatı yaptıranlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim sağlıklı günler.:44::44: Genişletmek için tıkla... Ameliyatan memnun musunuz
croscu .!.: Arkadaşlar 48 yaşındayım. 10 gün önce kolpotomi (sistosel ve rektosel) yani idrar torbası tamiri operasyonu geçirdim.Ameliyat vajenden yapıldı .Önceden idrar kaçırmıyordum ameliyatın bugün 11.günü iyileşemedim.Bu ameliyatı yaptıranlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim sağlıklı günler.:44::44: Genişletmek için tıkla... Ameliyatan memnun musunuz