Mesele Karışık Ben Çözemedim

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.

Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.

Buyrun...

Mesele yine karışık biz çözemiycez gibi :110:
Şarkıdan sıkılmış olmalı ki yarıda bırakıp gitmiş
Şarkı kimindi kim söylüyordu çok merak ettim o_O

Kusura bakmayın ama adam sizinle eğleniyor ne hoşlanması.

Yani niye başka yerde dinlesin ki , sevse sizi yanınızda dinlerdi ben size hak verdim böyle bir olay karşısında benimdr aklim karışır icinden cikamazdim
Aynen, ama yok benden hoşlanmıyor. Belli

Ben yine bisey anlamadim valla :KK57:
olayin kendisi anlamsiz

Kurucu müdür bey ne yapiyorsunuz diyesim geldi. 😂 Şarkinin tamamini yaninizda dinlese sizden hoşlandigina ikna olacaktiniz yani bu mu kafanizi karistiran şey.
Vallahi ben bu adamı çözemedim. Ama hoşlanmıyor gibi

İsteyince düzgünce anlatılabiliyormuş öyle değil mi öğretmen hanım. Sizinle dalga geçiyor. Kendinizi bu duruma düşürmeyin.

O bryefendiyle sokıntım kalmadı.

Back
X