Aile Planlaması mesigna iğne vurunup hamile kalanlar varmı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
inanın şu anda bende bu iğne yüzünden hamilelik korkusu yaşıyorum. bu iğne normalde adetin ilk beş günü içerisinde yapılırsa koruyuculuk sağlıyormuş dediler. ben adetimden 15 gün sonra ilk iğnemi yaptırdım ancak bir ay boyunca birleşme yaşamadık zaten. ikinci iğnemide ilk iğneden 28 gün sonra yaptırdım. fakat koruyup korumadığını bilmiyorum endişelerim var benimde bu ayın 15inde hasta olmam gerekiyor. ancak ben pazartesi doktora gidip yinede muayene olacağım çünkü bende eşimde şu ana istemiyoruz. o yüzden kürtaj için geç kalmak istemiyorum. eğer hamileysem ilk kürtajım olacak çünkü

canım adetinden 15 gün sonra ilk iğneni yaptırdıysan hiç bi şekilde koumaz ilk 3 gün içinde yapılıyo ben ilk gün yaptırmıştım sen adet olusan eğer yeniden yaptır bunu doktorun söylemesi gerekiyordu sana aslında.kütaj okadar kolay bişey değil canım heleki ilk bebeğinse sakın derim kaa yine size ait ama inşallah yoktur diyelim ozaman

benimde problemim oldu bu iğneyle.3 aydr yaptırıyorum.31 ocakta adet oldum 14 şubatta leke geldi daha hala adet olmadım.eczanedeki kadın iğne bazen yapar dedi ama korkuyorum.bu ay sonunda da adet olmazsam doktora gidicem. hamilelik olurmu ki acaba. genede iğnemi yaptırdım ama.

bende 6 ay düzenli kullandım esimle bırakmayı düşündük iğneyi vurmadım. bir ay sonra aniden rahatsızlandım adet olunca tekrar iğneyi vurdum 23 nisanda tekrar vurmam gerekti tatil olduğu icin 22 nisanda vurdum 7 mayısta adet olmam gerekirdi ama adet olmadım hamile kalmış olabilirmiyim acaba

adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…