mesigyna 1 aylık iğne hakkında yardımınıza ihtiyacım var kızlar....

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
konuyu buraya acmak zorunda kaldım....kızlar 3 yıllık evliyim 20 gun oncesine kadar eşim korunuyodu yalnız bu iğneyi arastırdım netten 20 gun once vuruldum 15 gun sonra adette oldum yalnız soyle bır sıkıntım var doktorada gıttım ıgnedendır dedı ama hala devam edıyo yanı ilişkiden sonra ıkı uc damla kan gelıyor bazı gunlerde lekelenmem oluyor.sizlerden bilgi almak ıstıyorum boyle bısı basınıza geldımı benım daha onceden boyle bısı olmadı ıgneden once..şimdiden teşekkürler....

konuyu buraya acmak zorunda kaldım....kızlar 3 yıllık evliyim 20 gun oncesine kadar eşim korunuyodu yalnız bu iğneyi arastırdım netten 20 gun once vuruldum 15 gun sonra adette oldum yalnız soyle bır sıkıntım var doktorada gıttım ıgnedendır dedı ama hala devam edıyo yanı ilişkiden sonra ıkı uc damla kan gelıyor bazı gunlerde lekelenmem oluyor.sizlerden bilgi almak ıstıyorum boyle bısı basınıza geldımı benım daha onceden boyle bısı olmadı ıgneden once..şimdiden teşekkürler....

rahmin bır kac ay yapısının bozulması normal korkma bende de aynısı oldu yasmınde bu ay dogum kotnrol yontemlerınde olabılıyormus

Gittiğin doktor rahim ağzına bakti mi gözle? Iliski sonrası gelen kan taze kırmızı kan mi leke mi?

ya arkadasım ıcıme su serpttın ınanamazsın pekı senınde ilişkiden sonrada kan geliyomuydu....

ıkıcıns gun kan gelıyor lekelenmeyle baslayıp
ama sız genede ultrasonla baktırın rahmınıze
doktor bana rahım yapısı bozulmus korkma dedı dökülme var bır ıkı ay olabılır dedı

ara kanama normalde kötu bır sey ama ılaclar sebep olabılıyor korunmak ıcın

bırde rahım kanserıne karsı ası olun

bakamadı lekelenmem olduğu için istemedım yalnız pembe gibi öle koyu olmuyo

Rahim agzinda polip vs gibi yapilar da çok sıklıkla iliski sonrasi kanama yapabiliyor. Ya da vajinal enfeksiyonlar mesela. Tamamen ilaç etkisi de olabilir ama bunlari aydinlatmak icin muayene gerekir canim..

Rahim agzinda polip vs gibi yapilar da çok sıklıkla iliski sonrasi kanama yapabiliyor. Ya da vajinal enfeksiyonlar mesela. Tamamen ilaç etkisi de olabilir ama bunlari aydinlatmak icin muayene gerekir canim..

tesekkür ederim canım zaten ne olduysa ıgneden sonra oldu hanı ondan once hıc bole bısı olmadı nokta kadar bıle kan gelmemıstı doktorumada söledim ıgnelerden olabılıyomus yınede sizlere danısmak ıstedım belkı basına gelen vardır bılır dıye

Canım o illet iğneyi ben kullandm bebegm 2012 de dogdu ben aylık iğneye basladm 2015 te igneyi biraktm yıl oldu 2017 ben hala surekli kanama göruym lekelenme doktorada gittm tahlillerm smear testm ultrasn hpsi normal o igne mahwetti beni bebek dusunuyoruz ama olmuyoda kimseye tawsiye etmiyorum iğneyi kiloda aldırdi bna iştahta ck guzel açiyo korunmak isteyen spray taktirsin ilaçla ignelerle hormonlarinizi mahwetmeyin:110::110::110:

Back
X