Mesipol Bağcılar estetik olan varmı arkadaşlar dr önerniz

Canım senin süleyman beye 25 kasım yani bugün oluyo galiba randevum vardı naptın Bağcılar yazmıssın ben esenlerde oturuyorum bu arada görüşme nasıl geçti merak ettim

Berbat geçti adam sigara içiyorum diye ameliyat yapamazmış ve ciddi pahalı

Yani anlıcan yine nedipole döndüm ben ama bu sefer de dr bulamıyorum Naci beyi düşünüyorum

Nasıl canım ya öyle şey olur mu sigara 10 gün önceden bırakılmalı. Bana da sordu içmiyorum ama abim de yarın gidecek içiyor gerçi bırakır. Benim arkadaşım başka doktora oldusigara içiyordu bıraktı 10 gün öncesinden. Yani anlayacağın sigaradan ameliyat etmemezlij yapmaz doktor. Kaç hastası var sigara içen başka bir şey mi uymadı kafana. Tasarım yaptı mı

Ne tasarımı hayatım düzeltti o kadar sigarayı bırak 1sene sonra gel dedi bana 3 yerde ameliyat yapıyo ve hepsinde ayrı fiyat şaşırdım ben baya Naci beyle görüşmeyi düşünüyorum kapalı teknikle yapıyo oda

Evet doktorların anlaşmalı hastaneleri olur. Çoğu doktorun da var böyle hastanenin lüksiyetine göre hastane fiyat belirliyor. Muhammed dilbere de gittim omlarda da öyleydi. Merak ettim özelden gönderir müsin:)

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X