Ben de İngilizce öğretmeniyim.Okul dönemim dahil 10 yıl boyunca iki tane İngiliz firmasında çalıştım.Sıfırdan başlayıp yöneticilik dahi yaptım, ezilmeler, iteklenmeler, rekabet, süper maaş, yoğun şartlar, bitmeyen beyin fırtınaları, ayın 20 günü yurtdışı, 10 günü Türkiye, didişmeler, ayak kaydırıcı hareketler, stres, sinir ve bol para.Çok "uzadım" sizin tabirinizle ama düzgün bir ilişki, sıkı aile bağları ve huzurlu bir ortamım olamadı malesef.Sağlık sorunları ve de psikolojik sorunlar da yaşadım.Çok şey öğrendim, kendimi geliştirdim, tüm fırsatları değerlendirdim ve de pişman değilim tabii.
Ama belki de 30lu yaşların beni çağırmaya başladığı ve de evliliğe adım attığım bu günlerde daha huzurlu, şartların fazla ağır olmadığı, evimde ve ülkemde daha fazla vakit geçirip, hoşlandığım şeyi yapma isteğinden devlette öğretmenlik yapmaya karar verdim.İnsanların hayallerinin peşinden gitmesi kadar güzel birşey yok ama getirileri kadar götürüleri de iyi hesaplanmalı ve bugünün yanı sıra 20 yıl sonrası da düşünülmeli bence.
Umarım istediğiniz kariyere ve iş yaşamına en kısa sürede ulaşırsınız.