Mesleğiniz Tüp bebek tedavinizde ne kadar başrol oynuyor?

veled

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
95
1
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

Bu başlığı açmamın sebebi her tüp bebek tedavimde bütün planımı mesleğime göre ayarlamış olmam.
Mesleğimden kalan dönemi tüp bebek tedavisine ayırdım.Fakat bu müthiş baskı yarattı üstümde.hep negatif sonuçlar alarak şu ana geldim.

Şimdi 6 yıl aradan sonra Allah nasip ederse İnşallah donör yumurta ile devam edeceğim.Umutsuz hiç olmadım.
Ama mesleğim her seferinde vücudumu kastı ve hiç bir tedavimde relax olamadım.6 yıl ara versem bile vücudum beynim hadi çocuk diye inleyip durdu.Hiç bir zaman bu istek aklımdan yüreğimden çıkmadı.

Şimdi yaşadıklarımdan ders alıp yeni bir sayfa açarak yeni bir kafa ile yola devam etmem gerekiyor.
fakat mesleğime devam ettiğim için daha dikkatli davranmam ve mesleğimin stresini düşünmeden bu tedavime girmenin yollarını bulmalıyım.Sizlerde bana benzer durumdamısınız deneyimlerinizi paylaşın bana bir fikir verin lütfen.

Son düzenleme:
Birde eşim de aynı meslekte her tedavide ikimizde stresle girdik bu yüzden.
Bu işten nefes alacak bir alan açıp Allah yürü ya kulum dedi demek lazım.Da nasıl başaracağız.Eylülde daha az beyanname verilecek.Ekime geçici vergi ekleniyor.

selam benımde ızın problemım oluyor ızne ayrıldıgımda maasımdan cıddı kesıntıler oluyor kı zaten masraflı bır tedavı tüp bebek...bu da benı strese sokuyor daha baslamadan hesap kıtap işleri....esımın ıznıde sorun oluyor...hıc bır zaman rahat bır kafa ıle gıdemedık...sız hangı merkeze gıdıyorsunuz ...

selam benımde ızın problemım oluyor ızne ayrıldıgımda maasımdan cıddı kesıntıler oluyor kı zaten masraflı bır tedavı tüp bebek...bu da benı strese sokuyor daha baslamadan hesap kıtap işleri....esımın ıznıde sorun oluyor...hıc bır zaman rahat bır kafa ıle gıdemedık...sız hangı merkeze gıdıyorsunuz ...

merhaba ada aynen sana katılıyorum.Bizim müşterilerde de peşinat sıkıntısı oluyor.Taksitle ödedikleri için aynen bizde de stres oluyor.Ben HİT' e gidiyorum canım.geçen sene tanıştık.malum işlerimizden :) 1 sene sonra yani bugünlerde Allah nasip ederse İnşallah eylül yada ekim düşünüyoruz.

sene hamgi merkezde devam ediyorsun.Senin de yumurta donasyonumu?

selam ben maslak acıbadem bulent tıras a gıdıyorum 3 yasında yıne tüp bebekle bır oglum oldu şükürler olsun sımdı ona kardes ıstıyoruz....benım tanım endometrıozıs...

Allah bağışlasın yavrunu ben de menopoza girmeden önce endo ile çok mücadele ettim.
Başaramadım.Kaldık donöre buna da şükür.hayırlısı artık girdik bir yola bakalım.

Senin yaşın kaç?

Allah bağışlasın yavrunu ben de menopoza girmeden önce endo ile çok mücadele ettim.
Başaramadım.Kaldık donöre buna da şükür.hayırlısı artık girdik bir yola bakalım.

Senin yaşın kaç?

sagol rabbım acılarını göstermesin..oğlumu kucagıma alana kadar cok yıprandım 2 laparoskopı 3 tüp denemesınden sonra oldu...yasım 36..zamanım daralıyor yumurta rezervım az...agustos sonu hıstereskopı yapılacak gecen sene denemıstık olmadı hoca hıstersekopı sansımızı arttırır dedı eyluldekı adetımlede tedavıye baslıyacagız...allah bu yolda ugrasan herkezın kucagını doldursun....senın tedavın kıbrıstamı yapılacak burada yapan merkez varmı...

Ben Hitteyim canım.İstanbulda tüp bebek takibi için drum var o da çok yaşlandı artık ya ben eteğini bırakmıyorum işte.

Anne olmamda onun da rolü devam etsin istiyorum.

Back
X