• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek insann karakterin bu kadar etkiler mi? askerler sevemez mi?

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
36
Kayseri
Yha Arkadaslar Belkı Bu Yazdıklarım Sıze Sacma Gelecek Ama Icım Bı Turlu Rahat Etmıo Kısa Suredır Bı Ilıskım War Kısa Zaman Olmasına Ragmen Benı Cok Mutlu EDebılıo Yanında Cok Raahtım Durust Oldugunu Dusunuorum Hıc Yalan Soledıgını Gormedım Ama Cevremdekı Insanlar Meslegınden Dolayı Ona Guvenmememı Capkın Olacagını BeNı Bı Gonul Eglencesı Olarak Gordugunu Soyluolar Onu Tanımıolar Ama Asker Kendısı Onlar Hep Bole Olurmus Bunun Yanında Ona Bakıorum Ne Benı Etkılemek Icın Ewlılık Planları Yada pembe Pancurlu Ew Hayallerı Kurmuo Senı Sewıorum Dedı Ama Zar Zor Bu Konuda Cekıngen Ve Banada Dygularımı Ifade Etmekte Zorlanırım Tarzında Bıseyler Solemıstı Capkın Bı Insan OLsa Daha Rahat Soyleyemezmı Yada Bnı Kandırmaya Calısmazmı Bılmıorum Yardımcı Olun Bana

Ben hiç böyle birşey duymadım..boşver kimin ne dediğini
Ama şunu duydum askerle evli olmak zor derler
Stresli ve sinirli oluyorlarmış...benim bir yakınımda aynen böyle
Çünkü askeriyede pek mantık yok... üstün üstü hep var
Gıkını çıkaramayıp gelip evde stres bombası olanlar varmış...

Hayatım Ne Zor Degılkı Hersey Yeterınce Zor Ve Nedense Insanlar Dahada Zorlastırmak Icın Ellerınden Gelenı Yapıolar Yha Is Stresını Bana Yansıtacagını Dusunmuorum Bana kıyamaz O Tabı N Olacagıda Bellı OLmazda Ahh Su Kuruntularımdan Kurtulsam En Cokda Herkezın Agzının Payını Vermeyı Cok ıstıorum :(

canım öğretmen bulsan onun maaşıyla gecınemezsın

polıs bulsan sehır sehır gezıyor derler..herseye bırsey bulurlar..

sen sevıyorsan guvenıyorsan sorun yok devam ett

mıllete bakma

böyle bi genelleme yanlış ya neden askerler çapkın olsun her mesleğe bi kulp bulurlar

bulunmayan meslek varsada herkes bi meslekten birisiylemi evlenicek saçma

sen sevgine aşkına ilşkine bakma boşver kimin ne dediğini sevgilinin davranışlarına bak milletin

lafını bırak:1closedeyes:

az önce başka bir konuda genellemeleri hiç sevmem yazmıştım...bu genellemeden nefret ettim walla...

olurmu öyle saçma şey be canım sen karşındaki adama bak mesleğine değil..

peki hangi meslek dalı en sadıkmış? ona göre seçelim bari...

takılma böyle şeylere boşuna bence...
yerimseniben

az önce başka bir konuda genellemeleri hiç sevmem yazmıştım...bu genellemeden nefret ettim walla...

olurmu öyle saçma şey be canım sen karşındaki adama bak mesleğine değil..

peki hangi meslek dalı en sadıkmış? ona göre seçelim bari...

takılma böyle şeylere boşuna bence...
yerimseniben

Heralde en sadık meslek imamlık olsa gerek...:roflol::roflol:
Tabi artık şimdi imamlarda yoldan çıkabiliyor..
Tövbe yarabii akşam akşam....sen gühan yazma
Meslekle ilgisi yok bencede... bu insanın karekteri, yetiştirilme tarzı, çevre faktörü vs...
Bir çok şeyler ilgilidir..

Heralde en sadık meslek imamlık olsa gerek...:roflol::roflol:
Tabi artık şimdi imamlarda yoldan çıkabiliyor..
Tövbe yarabii akşam akşam....sen gühan yazma
Meslekle ilgisi yok bencede... bu insanın karekteri, yetiştirilme tarzı, çevre faktörü vs...
Bir çok şeyler ilgilidir..

boşuna dememişler imam şaaparsa cemaat şaapar diye:))
ayy hiç güleceğim yoktu walla...:roflol:
çok haklısın bence de tamamen kişiyle alakalı...

Evet askerlerle alakalı böyle bir söylenti var, herkesin diline dolanmış gidiyor nedense. Ama bence çok saçma. İyi o zaman bütün insanları meslekle seçelim, çapkın olup olmadığını...
Aklıma şöyle bişey geldi. Hani askerlere her aradığında ulaşamıyorsun yaa. seyirde oluyorlar v.s. ondan mı bu çapkın ismi takıldı.olabilir mi acaba -tatlicadiarzu-
Ayrıca benimde arkadaşlarımdan sevgilisi asker olanlar var. Gayette mutlular. tamam arada mutsuz olanlarda oluyor. ama dediğim gibi bu insanın karakteryle alakalı bir şey. Sonuçta her ilişki mutlulukla bitecek dile bir garanti yoktur. Ve bu çapkınlık söylentileri sakın kafana takma derim yerimseniben
Senin birlikte olduğun kişi, kimse senden başka iyi tanıyamaz.
Ve ayrıcana söylemeden edemicem. Eğer senin birlikte olduğun kişi çapkın olsaydı. İlişkinin ilk gülerinde hemen ''seni seviyorum, sensiz yaşayamam v.s. '' sözler söyleseydi. çapkın olabilirdi belki. ama seninki öyle değil anladığım kadarıyla. Böyle sözleri zor söyleyenlerden zarar gelmez, inan bana yerimseniben .herşeyi yavaş yavaş zamanı gelince yaşamak en iyisi :utangac:
Mutluluklar dilerim canım benim :nazar:

Ewet Canım Katılıorum Cunku Senı Sebıoyrum Sensız Yapamam N Olur Ewlen Benımle Dıe Pesımde Kosan Bı Cocuk Vardı Bugun Duydumkı Eskı SEvgılısını Kacırmıss :)

Yha Arkadaslar Belkı Bu Yazdıklarım Sıze Sacma Gelecek Ama Icım Bı Turlu Rahat Etmıo Kısa Suredır Bı Ilıskım War Kısa Zaman Olmasına Ragmen Benı Cok Mutlu EDebılıo Yanında Cok Raahtım Durust Oldugunu Dusunuorum Hıc Yalan Soledıgını Gormedım Ama Cevremdekı Insanlar Meslegınden Dolayı Ona Guvenmememı Capkın Olacagını BeNı Bı Gonul Eglencesı Olarak Gordugunu Soyluolar Onu Tanımıolar Ama Asker Kendısı Onlar Hep Bole Olurmus Bunun Yanında Ona Bakıorum Ne Benı Etkılemek Icın Ewlılık Planları Yada pembe Pancurlu Ew Hayallerı Kurmuo Senı Sewıorum Dedı Ama Zar Zor Bu Konuda Cekıngen Ve Banada Dygularımı Ifade Etmekte Zorlanırım Tarzında Bıseyler Solemıstı Capkın Bı Insan OLsa Daha Rahat Soyleyemezmı Yada Bnı Kandırmaya Calısmazmı Bılmıorum Yardımcı Olun Bana

Kim ne derse desin, sonucta o iLi$ki icinde oLan sensin. Eger ßi durum oLursa sorumLusu da sensin.

İmam Hii Cok Guldum Bunaa Ya Bende Zaten Hep Bunu SAvunuyorum Karsımdakı Insanları 5Parmagın 5i Bır Olmaz Dıen Insanlarımız Askerlerı Aynı Kefeye Koyabılıo Ne Hıkmetsee We Bu Durum Icten Oce Benı Rahatsız Edıo Onada Soledm Cok Sasırdı Sınırlendı Neden Bole Dusunuolar Fln Dedı Yha N Bılıyım Icım Bı Turlu Rahat Etmıo Kaybetmekten Korkuyorum GalıbA

valla bu yaşıma geldim çevremde bu söğlentiyi hiç duymadım..
bunu eski türk filimlerinden etkilenne insanlar söğlüyo zaar..
hani denizciler çapkın felan derlarya..
hiç alakası yok..
adam gibi adam olmassa ..
mesleği ne olursa olsun hayır gelmez..
sen yoluna bak canım..
millet herzaman her insana kusur bulur..

canım bu şekilde genellemeler her kesimde , her tür olayda oluyor.benim eşimde denizci mesela her limanda bir sevgilisi mi var hayır yok.çünkü denizaltıcı,liman yok denecek kadar az yapıyorlar.herneyse babam da asker havacı,bizim ailede asker çok ama ben hiç askerlerin evlenilemeyecek meslekten insanlar olduğuna inamıyorum.sen bunlara takılma seviyorsan,seni mutlu edeceğine inanıyorsan sorun yok.

lütfen ama lütfen yazım kurallarına biraz dikkat edelim.
msn de yazışır gibi yazmayalım buraya.
gerçekten okumakta çok zorlandım..

canım bu şekilde genellemeler her kesimde , her tür olayda oluyor.benim eşimde denizci mesela her limanda bir sevgilisi mi var hayır yok.çünkü denizaltıcı,liman yok denecek kadar az yapıyorlar.herneyse babam da asker havacı,bizim ailede asker çok ama ben hiç askerlerin evlenilemeyecek meslekten insanlar olduğuna inamıyorum.sen bunlara takılma seviyorsan,seni mutlu edeceğine inanıyorsan sorun yok.

Ohhh Sımdı Icım Rahatladı Canım Hanı Sen Icınde Oldugun Icın Daha Iyı Bılırsını Bnımkıde Havacı Bırazcıkta Kasıntı Ole Kımseye Bakmaz Ama Sunuda Bılıorumkı Cevremdekı Arkadaslarımın Askerlere Karsı Acaıp Bı Takıntısı Var Nedendır Bılmıyorum

kesinlikle haklısın canım..
insanı insan yapan mesleğinden çok..
onuru şerefi ve yetişme tarzıdır..
mesleklerle insanları ayırmak çok cahilce bir durum..

zemuş katılıyorum canım sana. sejer_kis sen, seni sevdiğine inanıyorsan ve seni mutlu edeceğine inanıyorsan sorun yok canım.sevgiler.

kesinlikle haklısın canım..
insanı insan yapan mesleğinden çok..
onuru şerefi ve yetişme tarzıdır..
mesleklerle insanları ayırmak çok cahilce bir durum..

Kesınlıkle Dogru Soyluosun Insanları Meslegıne Gore Yargılamamak Gerek Suphe Duydugum Icın Bıle Kendıme Cok Kızıorum Su An Bunu Ona Nasıl Yakıstırabılıorum kı:( O Benım Sevgılım Ve Onu Cevremdekı Insanlar Dııl Ben Tanıorum

Back
X