Meslek insann karakterin bu kadar etkiler mi? askerler sevemez mi?

ecem_1912 Ewet Canım Hersey Benim Elımde Ve Ben Ona Inanıyorum Inanmak Istıyorum Umarım Hayal Kırıklgına Ugrayan Ben OLmam

Yha Arkadaslar Belkı Bu Yazdıklarım Sıze Sacma Gelecek Ama Icım Bı Turlu Rahat Etmıo Kısa Suredır Bı Ilıskım War Kısa Zaman Olmasına Ragmen Benı Cok Mutlu EDebılıo Yanında Cok Raahtım Durust Oldugunu Dusunuorum Hıc Yalan Soledıgını Gormedım Ama Cevremdekı Insanlar Meslegınden Dolayı Ona Guvenmememı Capkın Olacagını BeNı Bı Gonul Eglencesı Olarak Gordugunu Soyluolar Onu Tanımıolar Ama Asker Kendısı Onlar Hep Bole Olurmus Bunun Yanında Ona Bakıorum Ne Benı Etkılemek Icın Ewlılık Planları Yada pembe Pancurlu Ew Hayallerı Kurmuo Senı Sewıorum Dedı Ama Zar Zor Bu Konuda Cekıngen Ve Banada Dygularımı Ifade Etmekte Zorlanırım Tarzında Bıseyler Solemıstı Capkın Bı Insan OLsa Daha Rahat Soyleyemezmı Yada Bnı Kandırmaya Calısmazmı Bılmıorum Yardımcı Olun Bana

canım senın dedıklerını bana kendı yakınlarım dedi birebir.. eşimle flört asamasında..
haa noldu sadece bana demekle kaldılar o ayrı..
benım esımde asker,denızcı hemde.. :)
capkınlık lafında hiç hoslanmaz.. her lımanda sevgilisi bilmem ne.. eşim gemıde gorevli ve lımanlara baglanıyorlar halıyle serefli,namusludur bıtanem,yapmaz bak bu kadar kesın konusuyorum canım.. guvenım tam yani.
aranızda guven oldugu surece bişey olmaz tatlım.. ben eşime guvenıyorum gorev yerı belli olmuyor natoya baglı calısıyorlar genelde yurtdısı seyırlerınde.. ispanya ,lubnan,fas.. bunlar baslıca gıttıklerı yrler..en az 1ay hemde.. valal canım yapacak olan yanıbasındada yapar.. zıncıre bagla yıne yapar.. içinde olmasına baglı.. benım aşkım asla oyle bişey yapmaz , yurtdısında lımana varacagı saate kadar soyler bana,ve ordan arar benı.. yanı canım oyle bi niyetı olan insan demez bile ,aramaz bile..

hakkında hayırlısı olsun tatlım a.s. :Saruboceq:
eger senı kandırdıgına dair suphelerın varsa denıceksın bi şekılde anlıcaksın..
bi kere ciddi olmayan bi erkek asla ileriye donuk konusmaz hep anı bugunu yasamak ister..
sen ilerıye douk bi konu aç bakalım ne dick?
yada senın açmanı beklemeden kendı dıyorsa , ve sımdıden senı namusu olarak goruyorsa zaten ciddidir senınle..

Son düzenleme:
hatta aklıma geldı sen sımdı ortaya karısık bolumunden eslerimizin meslekleri ve biz bolune tıkla ordanda asker eslerı topicine gel maksat için rahat etsın tatlım ;-) burdanda istedıgın soruların cevbını bulabılırsın..
sevgiler.. a.s.

ecem_1912 Ewet Canım Hersey Benim Elımde Ve Ben Ona Inanıyorum Inanmak Istıyorum Umarım Hayal Kırıklgına Ugrayan Ben OLmam

SeJer_Kis herşey senin elinde canım evet.hayatta kimin başına ne geleceği belli değil canım.ama sen inanıyorsan sevdiğine sorun yok inan.kimseyi takma sakın.her şey gönlünce olsun canım sevgiler. :nazar:

hatta aklıma geldı sen sımdı ortaya karısık bolumunden eslerimizin meslekleri ve biz bolune tıkla ordanda asker eslerı topicine gel maksat için rahat etsın tatlım ;-) burdanda istedıgın soruların cevbını bulabılırsın..
sevgiler.. a.s.

Abbacımmm Canım Benım Ole Bı Rahatlattınkı Benı Anlatamam Bede Ona Guvenıorum Galıba Yapmaz O Tatlım Daha Yenı Oldugumuz Icın Ilerıye Donuk Pek Konusmuyoruz Ama Bı Kere Sey Dedı Bana Annem Bana Cok Baglıdır Ee Hadı Ben Senı Alıp Gıdınce N Yapacak Annen Fln Dedı :) Tmm Canım Gelıyımde Bakıyım Oraya Bu Arada Senın Adınada Cok SEvındım Iste Askın Gucu Bu Olsa Gerek

SeJer_Kis herşey senin elinde canım evet.hayatta kimin başına ne geleceği belli değil canım.ama sen inanıyorsan sevdiğine sorun yok inan.kimseyi takma sakın.her şey gönlünce olsun canım sevgiler. :nazar:

Tsk Ederım Canım Iyı Dıleklerın Icın Icımı Rahatlattınızz Ohh Be:)

Ay canım benim yaa...
Nerden takılıp üzüyorsun o tatlı canını be güzelim...
Bende asker kızıyım,asker eşiyim ve asker ablasıyım...
Çok şükür ne ailemde böyle birsey gördüm ne de baska asker aılesı yakınlarımızda...
Bu tamamen ınsanın içiyle alakalı bir durum tatlım...
ınsanın içinde varsa ne iş yaparsa yapsın hatta evli bile olsa yapar....
Sen ilişkine ve sevgiline odaklan,cevreye kulak asma...
O kişiyi bir tek sen tanıyabilirsin,hıcbırsey dısardan göründüğü gıbı deildir canım...

Ay canım benim yaa...
Nerden takılıp üzüyorsun o tatlı canını be güzelim...
Bende asker kızıyım,asker eşiyim ve asker ablasıyım...
Çok şükür ne ailemde böyle birsey gördüm ne de baska asker aılesı yakınlarımızda...
Bu tamamen ınsanın içiyle alakalı bir durum tatlım...
İnsanın içinde varsa ne iş yaparsa yapsın hatta evli bile olsa yapar....
Sen ilişkine ve sevgiline odaklan,cevreye kulak asma...
O kişiyi bir tek sen tanıyabilirsin,hıcbırsey dısardan göründüğü gıbı deildir canım...

Haklısın Bitanemm Ve Sen REsmen Onların Icınde Buyumusun Yok Dıosan Yoktur:)Yha Bende Zaten Bu Tarz Seylere Inanmam Onemsemem Ama Insan Ister Istemez Etkılenıo Isın Icınde Sevdıgı Insan Olursaa Cok Tsk Ederım Canım Guzel Yorumun Icın

Back
X