- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Merhabalar.Bilen bilir, 2 yıllık Muhasebe bölümü okuyordum, mezun olunca dikey geçiş sınavına girerek Maliye kazanıp 4 yıllık Lisans bölümüne geçtim.Muhasebe okurken mezun olunca okul bittiğinde muhasebeci olucağım belliydi. O yüzden ailemde ve sülalede konuya ilgi yoktu. Ama beklenmedik bi şekilde Maliyeye geçince işler değişti. Bitmeyen ''nasıl devam ediceksin'' sorularına cevabım heppp aynı. ''Mali Müşavirlik'' Ama ne yazıkki bütün sülalemin fikri baska. KPSS düşün bence alan çalış (ki katiyyen KPSS düşünmüyorum, Allah mecbur bırakmasın) yok idari hakimlik düşün (evet çok iyi bir meslek ama tayinci meslek istemiyorum çünkü polis çocuğuyum ve kendimi bildim bileli Türkiye'yi dört döndük bi tur daha atmaya mecalim yok) yok bilmemne.Türlü türlü seyler. Tek derdim su halbuki, basımda bir patron olmasın,kendi bürom kendi çalışanım olsun, iş yerinde o kadın bunu dedi patron şunu yaptı yada aman tayinim yine çıktı bunları düşünmek istemiyorum.Az çok kazandığım neyse o,benim bürom benim muhasebecim benim işlerim.Bu yani.Ayyy gercekten her kalabalık ortamda aynı seyleri duymaktan gına geldi vallahi ya.İnsanlara ne demem gerektiğini bilmiyorum, uzun uzun laf anlatmaktan sebeplerimi sıralamaktanda nefret geldi. Ay bana bi gına geldi a dostlar. Tükendim be...