Benim muhasebe ofisi açmaya niyetim yok yalnızolamamıs ıste :)
allah askına kıskanılacak ne var ? hayır genel muhasebe ofısım vardı benım evlenmeden once
merak ettım 3 ay aldıgınız muhasebe egıtımının nesı kıskanılır dıye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim muhasebe ofisi açmaya niyetim yok yalnızolamamıs ıste :)
allah askına kıskanılacak ne var ? hayır genel muhasebe ofısım vardı benım evlenmeden once
merak ettım 3 ay aldıgınız muhasebe egıtımının nesı kıskanılır dıye
Calcifercik 2 fatura kestin demeseymiş bence öğrenmek istediğini dile getirirdi diye iyimser bakıyorum şu an3 aylık bılgısıyle bır ınsana ne o kıskandınmı demeseydı sen daha ne gordun kı ne bılıyorsun kı demezdım
yoksa gayetde yardımcı olacak sekılde yazmıstım
Çıkmamın başka sebepleride vardı ve 4 yıllık muhasebe okuyan kişiye bile sana öğretemeyiz deyip almamışlardı amaçları başkaydı o yüzden çıktım.Ahahaha neden çalışmadığınızı şimdi anladım. Özgüven probleminiz paçalarınızdan akıyor![]()
ben baska bırseyden bahsettım nıyetınız var da demedımBenim muhasebe ofisi açmaya niyetim yok yalnız
Öğrenir tabi neden öğrenmesinAyy kızlar size hiç yakışıyor mu? Kötü tecrübe edinmiş, siz iyice muhasebeden soğutmaya çalışıyorsunuz!! Öğrenir, Ba Bs de öğrenir, sgk giriş çıkışını da, beyanname vermeyi de.. Kışkırtmayın 2 fatura diye..
Sadece fatura kessem ne olacak?Muhasebede mevzuat sürekli değişiyor. 3 ayda aldığı eğitim ancak fatura kesmeye yaramıştır![]()
Muhasebeye sıfırdan iş öğretmek işte o kadar zor. Siz 3 aylık eğitimle bana öğretmediler diyorsunuz bir deÇıkmamın başka sebepleride vardı ve 4 yıllık muhasebe okuyan kişiye bile sana öğretemeyiz deyip almamışlardı amaçları başkaydı o yüzden çıktım.
Muhasebeci olmazsınız.Sadece fatura kessem ne olacak?
Ben muhasebeciyim demedim "muhasebe kursuna gittim" dedim. Bence roman oku anlama kabiliyetin gelişsinDediğim gibi fatura kesen kendini muhasebeci ilan ediyorçok basit bir iş sanıyorlar.
kımse sıfırdan bırıne ıs ogretmeyle vakıt harcayamıyor o ortamlarda 4 yıllıkda okusa uygulamaya gelınce ısler degısıyorÇıkmamın başka sebepleride vardı ve 4 yıllık muhasebe okuyan kişiye bile sana öğretemeyiz deyip almamışlardı amaçları başkaydı o yüzden çıktım.
Sadece fatura kessem ne olacak?
gıttıgınız muhasebe kursu on muhasebe olarak adlandırılan bırseyBen muhasebeciyim demedim "muhasebe kursuna gittim" dedim. Bence roman oku anlama kabiliyetin gelişsin
Yetiştirilmek üzere yazıyodu ilanda