Merhaba,
Yıllar yılı süren gel gitlerim ,araştırmalarım,doktor muayeneleri derken Mesut Kaya ile sonuçlanan burun estetiği sürecimi paylaşmak istedim...
Gittiğim doktorlar hep benzer şeyleri söylüyorlardı. Senin burnun kalın derili ,fazla beklenti içine girme! Hatta biri 2.ameliyati olabileceğimi bile söyledi. Haliyle sürekli rafa kaldırdığım bir ameliyattı.Gel zaman git zaman internette Mesut Kaya çıktı karşıma ve yaptığı doğal burunları görünce hemen görüşmeye gittim. Bana olumsuz ya da belirsiz söylemler yapmak yerine benim burun yapıma benzer hastaların önceki ve sonraki fotoğraflarını gösterdi. Tamam işte aradığım buydu !!
Kalın derili burunlarin ameliyattan sonraki 1.ay 6. ay hatta 1 sene sonrasında nasıl göründüğünü doktorum ayrıntılı olarak gösterdi.Boylece kafamdaki milyon soru gitmiş ve hemen ameliyat günü için randevu almıştım.
Ameliyattan 1 gün önce fotoğraflarım çekildi ve yine doktorumla ne istediğime dair ayrıntılı bir görüşme yaptık.
Ameliyattan çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı,hiç morarmadım. 2.Gün birazcık yüzüm gözüm şişti 3.gün inmeye başladı.Tamponlar çok kolay çıktı,ortadaki dikiş zamanla kendi eridi.
Burnum kalın derili olmasına rağmen öyle güzel öyle doğal ki...Tam istediğim gibi oldu. Ameyatimin üzerinden 3 ay geçti.Bazen ameliyat olduğumu bile unutuyorum.İşinin ehli bir doktor olmasının yanında çok iyi, sabırlı ve samimi bir insan. Karar vermeden önce mutlaka görüşün