• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesut Yar 10 ayda 40 kilo verdi (!) Nasılmı ?

mursh

9 şubat 82
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
4.088
22
158
Aydın
İŞİN SIRRI

Antakya biberiyle 12 kilo verdim

Antakya’ya gitmiştim. Devasa bir masada oturuyorduk. Ben beyaz
peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu. Ve hepsi benden çok daha zayıftı. “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?” dedim. “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz” dediler. Yeşil ve sulu bir biber. Acıyı çok severim ama ısırdığım anda acıdan ölüyordum. Dilin damağın resmen şişiyor. İlk üç gün büyük acılar çektim. Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim. Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor.

Alıntıdır.

Arkadaşlar bu konu hakkında bılgısı olan lütfen acıl yoru yapsın.Acıyı seven bırı olaraktan deneyebılrıım dıe düşünüyorum.Daha çok hataylı arkadaşlar konuya vakıftır.Lütfen yardımcı olun :52:

nasıl ya acı biber yiyerek mi 40 kilo vermiş anlamadım :44:

İŞİN SIRRI

Antakya biberiyle 12 kilo verdim

Antakya’ya gitmiştim. Devasa bir masada oturuyorduk. Ben beyaz
peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu. Ve hepsi benden çok daha zayıftı. “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?” dedim. “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz” dediler. Yeşil ve sulu bir biber. Acıyı çok severim ama ısırdığım anda acıdan ölüyordum. Dilin damağın resmen şişiyor. İlk üç gün büyük acılar çektim. Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim. Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor.

Alıntıdır.

Arkadaşlar bu konu hakkında bılgısı olan lütfen acıl yoru yapsın.Acıyı seven bırı olaraktan deneyebılrıım dıe düşünüyorum.Daha çok hataylı arkadaşlar konuya vakıftır.Lütfen yardımcı olun :52:

pekı antepta yasayanalr arasında hıc sısman ınsan yokmu dıye dusundum ılk once okuyunca hayır elbettekı varr dedım sonra kendıme gıttım cunku antepe.. evet acı metabolızmayı hızlandırıyor ama yanında hıcbısey yapmadan bırtek bıber yersen bır faydasının olacagını sanmıyorum canım

Evet acı biber kilo verdirir çünkü metabolizmayı hızlandırır ayrıca bağışıklığı güçlendirir ama ki aması çok önemli acı biber mide kanaması geçirmenize neden olabilir.
Bir ömür boyu çekersiniz sonra herşeyin fazlası zarar.Onu öyle yapacağınızı gidin acı biber yağı alın harici masaj yolu ile vücudunuza uygulayın
Ya da boğazı kesip spora gidin riske girmeye değmez

pekı antepta yasayanalr arasında hıc sısman ınsan yokmu dıye dusundum ılk once okuyunca hayır elbettekı varr dedım sonra kendıme gıttım cunku antepe.. evet acı metabolızmayı hızlandırıyor ama yanında hıcbısey yapmadan bırtek bıber yersen bır faydasının olacagını sanmıyorum canım

Tabikide sadece acı bıber yıyerek zayıflanmaz.Olsaydı benım babam zayıflardı her yemekte tuketıyor cunku.Ama ne demıs mesut yar spor yapmıs kadar metobolızmayı hızlandırıyor.Bu ıctıgımız lımonlu su veya sırkelı+su gıbı bısey heralde.Bunu yıyıp bıde sporla dıyetle desteklemıs kendısı zaten.

Benım merak ettıgım baska goren duyan yıyen bılgısı olan varmı acaba uzerıne...

ben çok acı yerim kızlar......pul biber ,yeşil biber,turşusu ne denk gelirse yani ondanmı yesemde zayıfım acaba herkes bukadar yiyorsun nasıl böylesin der sürekli :92: spor falan hiç yapmam bu arada demek işe yarayan bişey soranlara acı yiyin derim artık :71:

kızlar ben mesut yar ı bir programda kendi ağzından dinledim. 4 ayda 25 kilo vermiş.tuzu tamamiyle hayatımdan çıkardım spor yapıyorum ve sebze yemekleri balık tüketiyorum dedi.ve en önemlsi 3 ara 3 ana öğün şeklinde besleniyormuş. az ve sık yiyerek zayıflamış.hala tuzsuz yiyormuş tuzu yememenin çok faydasını görmüş.eskiden 5 simidi bir oturuşta yiyordum şimdi yarım simitle doymayı öğrendim diyordu.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Antakya'da yaşıyorum. Buralı değilim, geleli 2 yıl oldu. Evet bahsedilen biber buraya özgü bir çeşit deniyor. Ama sadece acı biber olamaz bu işin sırrı. Çünkü aslına bakarsanız burada da insanlar çok zayıf değiller.. Ben de şişmanım, ama bu biberi denemektense spora başlamayı tercih ettim, çünkü acı yemek alışkanlık isteyen birşey. Burada herşey acı. Çocukluklarından beri alışmışlar bana göre. Boşu boşuna mideye zarar vermeye gerek yok bence. Ama yine de denemek isteyenler Samandağ Biberi olarak buradaki pazarlardan satın alabilirler. Kurusu da satılıyor Uzun Çarşı'da.

canina,
ben geçen yıl midemden ameliyat oldum. acı biberi doktorum kesinlikle yasakladı. :20: ama ben elma sirkesi ve bal karışımını içebiliyorum, belki onu deneyebilirsiniz. gerçi o da bazılarının midesine zarar veriyor ama yine de bir fikir sizin için. ama dokunursa lütfen bırakın. bol şans :71:

arkadaşlar aranızda ...... kullanan var mı faydasını gördümü merak ettim ben sipariş verdim de bakalım zayıflatacak mı spor da yapıyorum tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar markamedten antakya biber hapı aldım dün başladım bugün 2. günüm gelişmeleri yazıcm size...

arkadaslar merhaba
hapı bilmiyorum da, benim kızkardeşim çalıştığı iş yerinden bir arkadası antakya biberini (hap değil tozmus ) işyerindeki bir arkadasından görüp
kendisinden biraz aldıgını ve o gün 2 kasık yedigini söylemiş
ertesi gün 600 gr eksilmiş kilosu

kardeşim geldi bana anlattı abla böyle böyle diye
hapmıymıs dedim, hayır tozmus dedi
ama tabi henüz bilmiyorum yani direk biberin tozu mu yoksa karısık baska bir toz mu, bunu ogrenmemiz lazım
yalnız cok acıymıs, kızcagızın poposunu çok ağrıyormus
tabi bagırsaklar incecik mukoza ya, demek acıtarak çıkıyor o acı biberler

bugun sordurucam, hatta kız ıstersen sana biraz vereyim demis bizim aklı evvel zayıf oldugu için ben istemem demiş
hemen getir ben kullanayım dedim
inşallah biberden baska birşey değildir karısım tozsa yemem

bir de ben amerikada bir biber görmüştüm diyetlerde limonataya konup iciliyordu
cayenne biberi diye.. türkiyede bulunmuyor diye biliyorum

o biberden mi temin etsem bırkac kg fazlam var yaz da geldi canım sıkılıyor

arkadaşlar aranızda ...... kullanan var mı faydasını gördümü merak ettim ben sipariş verdim de bakalım zayıflatacak mı spor da yapıyorum tabi

Selam kızlar markamedten antakya biber hapı aldım dün başladım bugün 2. günüm gelişmeleri yazıcm size...

arkadaslar merhaba
hapı bilmiyorum da, benim kızkardeşim çalıştığı iş yerinden bir arkadası antakya biberini (hap değil tozmus ) işyerindeki bir arkadasından görüp
kendisinden biraz aldıgını ve o gün 2 kasık yedigini söylemiş
ertesi gün 600 gr eksilmiş kilosu

kardeşim geldi bana anlattı abla böyle böyle diye
hapmıymıs dedim, hayır tozmus dedi
ama tabi henüz bilmiyorum yani direk biberin tozu mu yoksa karısık baska bir toz mu, bunu ogrenmemiz lazım
yalnız cok acıymıs, kızcagızın poposunu çok ağrıyormus
tabi bagırsaklar incecik mukoza ya, demek acıtarak çıkıyor o acı biberler

bugun sordurucam, hatta kız ıstersen sana biraz vereyim demis bizim aklı evvel zayıf oldugu için ben istemem demiş
hemen getir ben kullanayım dedim
inşallah biberden baska birşey değildir karısım tozsa yemem

bir de ben amerikada bir biber görmüştüm diyetlerde limonataya konup iciliyordu
cayenne biberi diye.. türkiyede bulunmuyor diye biliyorum

o biberden mi temin etsem bırkac kg fazlam var yaz da geldi canım sıkılıyor

Arkadaşlar ben bu konuyu açtığımda bu acı biber işi çok çok yenıydı...Şimdi insanlar bunları kullanıp ılaclar tozlar uretıyorlar.Bence ıtıbar etmeyın bunlara alanlard kullanmasınlar.İçinde ne oldugu bellı degıl

Ben zayıflamak ıcın ne ılaclar ne haplar ne tozlar ıctım ama kafanda bıtırıpte bogazını tutmadan bu ıs olmuyor bosuna heves edıp boyle yerlere para harcamayın derım...

Az karbonhıdrat bol sporla bence zayıflanabılır ınsan yeterkı ıstesınnn...

:nazar:canım nasıl gidiyor biber hapının faydasını gördünmü bende zayıflamayla uyraşıyorum ama sadece yemeden olmuyor destek lağzım yağ yakıcı falan eğer sana iyi geldiyse bende alıcam yeni doğum yaptım kilolarımdan kurtulmam lağzım.Emzirirken kullanılıyormu acaba.Sende faydasını gördünmü bilgilendirirmisin beni.:44:

acı biber metablzmayı hızlandırdıgı için kilo verenler sıklıkla kullanıyor ama her acı biber mideye iyi gelmez

Kızlar halaa inanıyormusunuz bunlara yaaa?
geçengün tv'ye bile çıktı gerçek olmadığı . hapını bile yapmışlar. inanmayın yeter.

Back
X