• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METABOLİKBALANS

snmbhdr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
8
5
16
Kendim kilo verme sürecine dair 30 yıllık bir ömür tükettikten sonra artık kendime son şans dedim ve bugün kan tahlilimi de yaptırarak bir yola çıktım.Okadar çok araştırdım ve birilerinin yorumlarına ihtiyaç duydum ki ben de o yüzden yola çıkarken herşeyi paylaşacağım bir sayfam olsun istedim.

Başlangıç kilom 90.2 :( kan tahlilinden sonra aşağıyukarı 10 gün beklemek gerekiyormuş..tahliller merkeze ulaşacak ve benim listem ulaştıktan sonra yola çıkacakmışız.bakalım

Başlangıç kilom 90.2 :KK43: kan tahlilinden sonra aşağıyukarı 10 gün beklemek gerekiyormuş..tahliller merkeze ulaşacak ve benim listem ulaştıktan sonra yola çıkacakmışız.bakalım

biraz bahseder misin.. kanı ne için alıyorlar ... kim alıyor ve nereye gönderiyorlar... işe yarayan bir yöntem mi... york diyeti gibi mi ... ücreti nedir ....

çok sordum biliyoruuuumm :)))

Metabolic Balance; insan vücudunda dengeyi sağlayan, bir “kişiye özel dengeli beslenme programıdır.”

İnsanı kısa sürede başarıya ulaştırır, ama kısa süreli bir diyet programı değildir. Sağlıklı beslenme kurallarını öğretip hayata geçirilmesini sağlayan bir sistemdir.

Kalori hesabına dayalı bir diyet değildir. Kilo vermeyi sağlayacak olan gıdalar kan değerleri ve kişisel verilere göre belirlenir. Bu belirleme sırasında gıdaların kalorilerinden çok, glisemik yükleri ve kişinin metabolizma özellikleri dikkate alınır.

Metabolic Balance kalori sınıflandırmasına göre değerlendirilecek olursa; hastane ortamında, kısa süre uygulanabilen, çok düşük kalorili diyetler kadar etkili olmasına rağmen, günlük hayatı kısıtlamadan uzun süre uygulanmasında sakınca görülmeyen, düşük kalorili gruba yakın bir sistemdir. Ancak başarısı, kalori ayarlamasından ziyade, yiyecek seçimi ve yiyecek gruplarının kombinasyonu ve tüketim şekliyle yakından ilgilidir.

canım öncelikle kendim belki bişeyleri eksik iletirim diye güvenemedim ve sitelerden birinden alıntı yaptım. PaytiPo

biraz bahseder misin.. kanı ne için alıyorlar ... kim alıyor ve nereye gönderiyorlar... işe yarayan bir yöntem mi... york diyeti gibi mi ... ücreti nedir ....

çok sordum biliyoruuuumm :)))

canım kan tahlilini doktorunun anlaşmalı olduğu bir laboratuara yaptırıyorsun.ücret almadılar çünkü doktoruna vermiş olduğun ücretin içinde. google da denk geldiğim birşeydi ve uzun zamandr araştırıyordum.

canım kan tahlilini doktorunun anlaşmalı olduğu bir laboratuara yaptırıyorsun.ücret almadılar çünkü doktoruna vermiş olduğun ücretin içinde. google da denk geldiğim birşeydi ve uzun zamandr araştırıyordum.

Yani dr. Dedigin Dahiliyeci mi diyetisyen mi oluyor ... Ben de cok inaniyorum kisisel programlara ozellikle kan grubuna gore beslenmeye.. Basarilar dilerim simdiden bende kendi capimda diyetteyim.

Yani dr. Dedigin Dahiliyeci mi diyetisyen mi oluyor ... Ben de cok inaniyorum kisisel programlara ozellikle kan grubuna gore beslenmeye.. Basarilar dilerim simdiden bende kendi capimda diyetteyim.
Kesinlikle temsilcileri tip doktoru.zaten siteden bulundugun ile en yakin temsilcileri buluyorsun ya da seni yonlendiriyorlar.sagol canim sana da basarilar diliyorum.ben de kisisel programlara daha onem veriyorum ama son yillar bu diyet konusu biliyosun muthis bir bilgi kirliligi haline geldi.oyuzden bu yontemi denemek icin cok arastirdim ve tatmin oldum gibi

Kesinlikle temsilcileri tip doktoru.zaten siteden bulundugun ile en yakin temsilcileri buluyorsun ya da seni yonlendiriyorlar.sagol canim sana da basarilar diliyorum.ben de kisisel programlara daha onem veriyorum ama son yillar bu diyet konusu biliyosun muthis bir bilgi kirliligi haline geldi.oyuzden bu yontemi denemek icin cok arastirdim ve tatmin oldum gibi

Ewet katiliyorum muthis bilgi kirliligi var. Aslinda kalici omur boyu saglik icin bu tip beslenme sart .. Seni takip edicem eger guzel sonuclar alirsan ki ben alacagina inaniyorum senden bu konuda yardim isteyebilirim. Su an bebegim Ev\is hayati beni yoruyor kendimi yogunlastiramiyorum bir seye

Ewet katiliyorum muthis bilgi kirliligi var. Aslinda kalici omur boyu saglik icin bu tip beslenme sart .. Seni takip edicem eger guzel sonuclar alirsan ki ben alacagina inaniyorum senden bu konuda yardim isteyebilirim. Su an bebegim Ev\is hayati beni yoruyor kendimi yogunlastiramiyorum bir seye
Merhaba canim.henuz tahlillerimin sonucuna gore duzenlenen beslenme programim Almanyqdaki merkezden doktoruma ulasmadigi icin herhango bir bilgi aktariminda bulunamadim .ama yazdiklarini simdi goruncebeni de motive etti.zannedersem bugun yarin ararlar ve qsama asama bilgilendirmede bulunurum

Veee tahlillerim sonrasi listem geldi .yilbasi dinlemeyip 2 gunluk detoksumu yaptim bile:)) d vitamininin vucudumda neredeyse kalmadiini ogrenmek de acaba kilolarimda sebeplerden biri midir.neyse 2 gunluk detoksum bitti ve bugun ilk 14 gunluk diyet gunumden birini bitirmek uzereyim.bakalim ayin 9 u cumartesi gunu randevumda sonuc ne olacak.keske suan bu programi uygulayan yaa da daha once uygulamis birileri sesimi duysa da aklimdakileri sorabilsem

Back
X