Metabolizmam Yavasladi Bu Kilolar Nasil Gidecek N'olur Yardim:(

Arkadaşlar çok fazla ilaç ismi verilmiş/önerilmiş.Forumumuzda bu durum yasak.Lütfen hassasiyet gösterelim.Keyifl paylaşımlar

sabahları metabolizmayı hızlandırın..ılık bir su ile güne başlayın. az yemek ve yanında biraz spor :D zayıflama haplarının yan etkisi olabilir bence kullanmadan zayıflamanız.

Guarana'nın neredeyse tümü yenebilecek nitelikte gıda maddelerinden oluşmuş. İlaç değil. Güvenle kullanabileceğiniz bir inceltici. Günde en az 20 dakikalık bir yürüyüşle sert bir cilde sahip olabiliyorsunuz. Dahası kollardaki sarkmalar için birebir.
Baldır ve kollarda sıkılık, öncelikle göbekte incelme sağlayan bence mucize bir ürün.
Online sitesinde de yeniyıla kadar kampanyada. 89 liradan 55 e düşmüş. Sevdiklerinize de hediye edin. Hem zararsız hem uygun fiyatlı hem de Türkiye'nin heryerinden ulaşılabilir bir ürün.
Böyle güzel zararsız ve üstelik güvenli Türk markalarına sahip çıkmayı seviyorum. Dünya markası diye çöpe attığımız paralara yazık.
Özellikle zayıflama ilaçlarında ve kullandığımız diğer bakım ürünlerinde lütfen dikkatli olalım. Metabolizmamızı bozacak, vücudumuza zararlı kimyasallarla dolu, kalbimize zararlı ürünlere lütfen dikkat edelim. Moda diye saçma sapan zayıflama ürünleri, zayıflama ilaçları, çöpe atılan zayıflama kremleri kullanmayalım.
Bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

tskler mutlaka bakicam:):16:

kizlar bana dediniz dinlemedim ah basim ah siz meyersem hakliymissiniz kusura bakmayin nolur.. basa gelince insan anliyor iste böyle.. suan gercekten durmus durumdayim , cirpiniyorum az yiyorum yagsiz az kalorili yiyorum ama yok yok yok olmuyor!

su ********** midir nedir o haplari arastirdim sipar verecektim ama o haplari kullanirken birde cok spor yapilmasi gerektigini söylüyorlar..

evde yaptigim sporla birseye ulasamicam sanirim, spor salonuna mail atim ücretleri falan sordum.. sizce spor salonu cözümmüdür?

yani ne bileyim ücretler cok yüksek olursa sanirim o haplari alip hergün kosuya cikmak zorunda kalacam, sizce kosuyla göbek, bacak, basen erirmi?? offfff bi gitmedi su lanet olasica kilolar

84 den 78 e kadar düstüm, hedefim 70 falandi...

kizlar noooooolur yardim edin lütfeeeeen, dügünüme daha 1 sene var ama ben bu zayif halimi geri almaya basladim ve asik oldum simdiki halime, dahada zayiflamak istiyorum
ve öyle kalmak :((((

merhaba arkadaşım bende seninle ayni şeyleri paylaşiyordum limon detoxsuyla tanışmadan once 80 kilolardan şu anda 60 kilolardayim bir suru şeyler denedim zayıfladım ve aynı kıloma tekrar gerı dondum ama sımdı cok mutluyum ve kendımle barışık bırısıyıım limon detox sayesinde tamamem akca agac surubundan olusan lımon ılavelı bır pekmez turu hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde vucutakı butun toksınlerı dısarıya atıyor aslında anlıycan zayıflamaktan once arındırma sıstemı cok memnunum mutlaka tavsıye edıyorum ben kucuk cocukla yapıyorum herkez yapabılır eskıden ac kalıp sınırlerım bozuluyordu sımdı bunu yapıyorum cok mutlu ve enerjı doluyum :)

merhaba arkadaşım bende seninle ayni şeyleri paylaşiyordum limon detoxsuyla tanışmadan once 80 kilolardan şu anda 60 kilolardayim bir suru şeyler denedim zayıfladım ve aynı kıloma tekrar gerı dondum ama sımdı cok mutluyum ve kendımle barışık bırısıyıım limon detox sayesinde tamamem akca agac surubundan olusan lımon ılavelı bır pekmez turu hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde vucutakı butun toksınlerı dısarıya atıyor aslında anlıycan zayıflamaktan once arındırma sıstemı cok memnunum mutlaka tavsıye edıyorum ben kucuk cocukla yapıyorum herkez yapabılır eskıden ac kalıp sınırlerım bozuluyordu sımdı bunu yapıyorum cok mutlu ve enerjı doluyum :)

cok tsklr canim yorumun icin :) peki nerden alabilirim bunu?? ben almanyadayim , bide neki bu limon detox surupmu

kızlar bende her yemekten yarım saat önce bir çay kasıgı çörek otunu çiyneyip suyla yutuyorum 3gün oldu çok idrara çıkardığı için kilo veriliyormuş hemde sıkı bi diyete gerek de yokmuş öyle duydum.

Back
X